Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Αλιάγας, ο Πάρκερ και το... Star Academy στο μπάσκετ!



Η πληροφορία... ελέγχεται αλλά σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στη Γαλλία δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα. Ο Τόνι Πάρκερ έχει δεχθεί μία άκρως... ενδιαφέρουσα οικονομικά, πρόταση από την πασίγνωστη εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών Endemol προκειμένου να γίνει ο παρουσιαστής ενός μπασκετικού... ριάλιτι στη Γαλλία στα πρότυπα του Star Academy το οποίο "σαρώνει" τις τηλεθεάσεις στην ευρωπαϊκή αυτή χώρα με παρουσιαστή τον Ελληνα Νίκο Αλιάγα.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Πάρκερ δέχθηκε πρόταση από την Ολλανδική εταιρεία Endemol (δημιουργός εταιρεία των ριάλιτι Big Brother, Fear Factor και πολλών άλλων) κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Πολωνία με την Εθνική Γαλλίας για το Ευρωμπάσκετ και έχει κατ' αρχήν συμφωνήσει να αναλάβει την παρουσίαση του Star Ac' Basket όπως θα είναι ο τίτλος του σόου (Star Academy Basketball). Λέγεται μάλιστα (μεταξύ σοβαρού και αστείου...) ότι ένας από τους κριτές θα είναι και ο πατέρας του, Τόνι Πάρκερ Σίνιορ ο οποίος είναι και ο άτυπος "μάνατζερ" τόσο του σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς όσο και του αδερφού του TJ Πάρκερ ο οποίος πήγε φέτος στην πρωταθλήτρια Γαλλίας Βιλερμπάν.

3 σχόλια:

  1. βρε παιδακια αφηστε το μπασκετακι μας ησυχο με ατ ριαλιτι και τα συναφη παπ..@@!!! αντε μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Otidhpote kanei to basket pio gnwsto sto eyry koino einai ayprosdekto...

    Me ta Fame story mathame oloi to "stonarisma"...
    Isws me ena antistoixo mpasketiko mathoyn oloi to... skrin epiloghs(lol)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέω εγώ τώρα... Ριάλιτι μπάσκετ στην Ελλάδα με κριτές τον... "ξανθό", τον "δράκο" και τον ΦΣ. Θα πάρουν φωτιά τα μηχανάκια της AGB...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails