Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

"Αντίο" στο μπάσκετ από τον Γκούροβιτς



Ενα μάλλον άδοξο τέλος στην μπασκετική του καριέρα ως παίκτης αποφάσισε να δώσει ο Μίλαν Γκούροβιτς! Ο Σέρβος φόργουορντ ο οποίος ανδρώθηκε μπασκετικά στην Ελλάδα με τη φανέλα του Περιστερίου έκανε γνωστό με δηλώσεις του ότι στα 34 του χρόνια εγκαταλείπει τους αγωνιστικούς χώρους".
"Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσω τέλος στην μπασκετική μου καριέρα", δήλωσε ο ίδιος ο Γκούροβιτς ο οποίος αποκάλυψε ότι από πέρυσι είχε σκεφθεί να πει το αντίο. "Πριν έρθει η πρόταση από τη Γαλατασαράι σκέφθηκα να σταματήσω αλλά δεν το έκανα. Φέτος ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς του, τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά όταν με ενημέρωσαν ότι δεν ενδιαφέρονται να με αποκτήσουν αποφάσισα να σταματήσω το μπάσκετ", πρόσθεσε. Ο Γκούροβιτς ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα με Περιστέρι, Μπαρτσελόνα, Τριέστε, Μάλαγα, ΑΕΚ, Παρτιζάν, Βοϊβοντίνα, Ερυθρό Αστέρα, Προκόμ Τρεφλ και Γαλατασαράι είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 202 στην Ιντιανάπολις και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκε της Τουρκίας ένα χρόνο πριν με τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας.

3 σχόλια:

  1. Ελα ρε Μίλαν να κλείσεις την καριέρα σου στο Περιστέρι, στο Περιστέρι οφείλεις εξάλου όλη την καριέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχεις και άδικο... Αλλα μάλλον είναι αργά πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είστε σίγουροι ότι τον θέλετε στο Περιστέρι? να μην πω τι θα την έκανε την ομάδα... και το πρωτάθλημα ακόμα... όλο και κάποιον θα πλάκωνε στο ξύλο, συμπαίκτη - αντίπαλο δεν έχει και πολύ σημασία... και είναι και στα 34 του πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails