Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Τόνι Πάρκερ: "Ομιλος παγίδα"

Ο λόγος στους πρωταγωνιστές. Νικόλα Βούιτσιτς, Τόνι Πάρκερ αλλά και ο μεγάλος απών της Ρωσίας Βίκτορ Κριάπα μιλάνε για το επικείμενο Ευρωμπάσκετ.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Κόντρα σε παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους από την εξαετή θητεία του στο Ισραήλ θα βρεθεί ο Νικόλα Βούιτσιτς στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ. Ο σέντερ του Ολυμπιακού στο 4ο Ευρωμπάσκετ της καριέρας του αφού είχε χάσει λόγω τραυματισμού αυτό του 2007 συνιστά προσοχή στους συμπαίκτες του ενόψει Ισραήλ. «Το Ισραήλ μπορεί να μην έχει σπουδαίο όνομα στο διεθνές στερέωμα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι επικίνδυνη ομάδα. Διαθέτει παίκτες με μεγάλες εμπειρίες, συμμετοχές σε φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα ενώ κόντρα στην Κροατία πριν δύο χρόνια υποχρέωσε την ομάδα μας σε οδυνηρή ήττα. Εγώ μπορεί να μην ήμουν παρόν τότε, όμως όσοι έπαιζαν θυμούνται πολύ καλά τι είχε συμβεί και πλέον θα είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί», δήλωσε ο Βούιτσιτς.

ΓΑΛΛΙΑ: Ομιλο… παγίδα χαρακτήρισε τον 2ο Ομιλο του Ευρωμπάσκετ ο Τόνι Πάρκερ μιλώντας κατά την άφιξη της Εθνικής ομάδας της χώρας του στην Πολωνία. «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να μην υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας παρά τις σημαντικές απουσίες που έχουν. Η Γαλλία δίχως εμένα παρόντα νίκησε εκτός έδρας την Ιταλία στα προκριματικά και είμαι σίγουρος ότι τόσο η Γερμανία δίχως τον Νοβίτσκι όσο και η Ρωσία δίχως τον Κιριλένκο θα θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν δίχως το αστέρι τους», τόνισε ο σταρ των «τρικολόρ».

ΡΩΣΙΑ: Απογοητευμένος από την άσχημη εξέλιξη στον τραυματισμό του που τον υποχρέωσε να χάσει το Ευρωμπάσκετ δήλωσε ο Βίκτορ Κριάπα. Μετά τη σχετική εισήγηση του γιατρού της ομάδας Αντρί Κορόλεβ ο οποίος μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Κριάπα στο γόνατο του απαγόρευσε να ρισκάρει τη συμμετοχή του ο Κριάπα δήλωσε: «Λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου λόγω του τραυματισμού. Ελπίζω ότι η Ρωσία θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο παρά τις δυσκολίες και τις ατυχίες που ήρθαν στην ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Πιστεύω ότι αυτές οι ατυχίες θα δυναμώσουν την ομάδα», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails