Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Ούτε στο... αεροπλάνο ο Ματσόν. Ετοιμος ο αντικαταστάτης



Από το… ημίχρονο κιόλας του αγώνα του Μαρουσίου με τον Αρη στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό αγώνα για την πρώτη φάση των προκριματικών της Ευρωλίγκα διέρρευσε ότι ο προπονητής της ομάδας του Αρη Αντρέα Ματσόν δεν θα… επιστρέψει με το ίδιο αεροπλάνο με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη. Ποιός είναι ο σχεδόν σίγουρος αντικαταστάτης του Ιταλού.

Η πληροφορία κυκλοφορούσε ως φήμη στη Θεσσαλονίκη από το πρωί της Παρασκευής αλλά σε περίπτωση οριστικής ήττας και αποκλεισμού του Αρη από το Μαρούσι τότε ο Ματσόν θα μάθει για την απόλυσή του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ! Θα πληρώσει δηλαδή αυτός το «μάρμαρο» του αποκλεισμού αλλά και των άσχημων εμφανίσεων της ομάδας και στα δύο ματς των προκριματικών. Οσο για αυτόν που θα τον διαδεχθεί. Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο όνομα του Φώτη Κατσικάρη ο οποίος λέγεται ότι εδώ και δέκα μέρες βρίσκεται stand by από τη διοίκηση του Αρη.

7 σχόλια:

  1. αντε να δουμε καμμια ασπρη μερα....ματσον ευχαριστουμε αλλα δεν θα παρουμε αλλο...τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι για τον ΑΡΗ γιατί δεν πάει πλέον άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Makari. Den itan omada auto pou eidame simera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φρικη για τον Αρη ηταν το σημερινο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ λέω καλύτερα να γυρίσει, να καταλάβει ότι αν επιμείνει στο συμβόλαιό οτυ δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Να παραιτηθεί και να σηκωθεί να φύγει και αυτός και οι βοηθοί του που δεν τον ξεμπρόστιασαν πέρσι όταν έπρεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails