Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Αλλάζει έδρα η Ρεάλ;


Νέα έδρα ενδέχεται να αποκτήσει από το… πουθενά η Ρεάλ Μαδρίτης αφού σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία προτάθηκε στη διοίκηση της «βασίλισσας» η μετακόμιση από το Παλάθιο Βισταλέγκρε που βρίσκεται στα προάστια της πόλης, στο νεότευκτο Caja Magica το οποίο χτίστηκε στο πλαίσιο της διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 που τελικά δεν πήρε η Μαδρίτη.

Όπως αναφέρει λοιπόν το δημοσίευμα, ο Δήμος Μαδρίτης απέστειλε έγγραφο στη Ρεάλ με το οποίο γνωστοποιεί ότι της παραχωρεί για χρήση το υπερσύγχρονο Caja Magica προκειμένου τα 170 εκατομμύρια ευρώ της κατασκευής του να μην πάνε… χαμένα και αραχνιάσει.
Το συγκεκριμένο κλειστό γήπεδο τα έργα για το οποίο ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Απρίλιο κατασκευάστηκε με την προοπτική να φιλοξενεί αγώνες… τένις. Διαθέτει τέσσερα γήπεδα με την κύρια σάλα, χωρητικότητας 12.500 θεατών να προσφέρεται για μπάσκετ. Υπάρχει και ένα δεύτερο γήπεδο χωρητικότητας 3.500 θεατών, ιδανικό για τη Ρεάλ αν αναλογισθεί κανείς ότι πέρυσι είχε μόλις 4.000 εισιτήρια μέσο όρο και έπαιζε στο αχανές Βισταλέγκρε των 15.000 θεατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails