Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Τσιμπόνα: Το ταμείον είναι μείον...



Τεράστια οικονομικά προβλήματα και οφειλές που πρέπει να καταβληθούν το αργότερο μέχρι το προσεχές Σάββατο 10 Οκτωβρίου αντιμετωπίζει η Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ που ενδέχεται να «χάσει» όλους τους παίκτες που απέκτησε το καλοκαίρι!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ κροατικής ιστοσελίδας, οι περισσότεροι από τους γηγενείς παίκτες της ομάδας (αν όχι όλοι δηλαδή…) είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες ενώ δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ κάτι που οδήγησε τον Τζένεραλ Μάνατζερ της ομάδας Μπόζο Μιλόσεβιτς στην παραίτηση.
Η διοίκηση της ομάδας αναζητά πόρους είτε από το κράτος είτε από διαφημίσεις αφού το μέλλον είναι δυσοίωνο και οι πέντε νεοαποκτηθέντες παίκτες, Μπάγκαριτς, Γκόρντον, Τόμας, Γκρέιβς και Μπογκντάνοβιτς είναι στον αέρα. Εξάλλου όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ οι Κροάτες παίκτες της ομάδας Βούκουσιτς, Αντριτς, Τρόχα, Ζούμπτσιτς, Πριντς και Ρόζιτς είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες και αν δεν πληρωθούν μέχρι το ερχόμενο Σάββατο δεν θα κατέβουν να αγωνισθούν στον πρώτο αγώνα για την Αδριατική Λίγκα.
Μάλιστα, ένας εξ αυτών, ο Μαρίν Ρόζιτς δεν… άντεξε και αποκάλυψε με δηλώσεις του πως «όσον αφορά στον εαυτό μου είμαι απλήρωτος για τέσσερις μήνες» φανερώνοντας έτσι το μέγεθος του προβλήματος του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails