Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Θρήνος στην Πορτογαλία


Την τελευταία του πνοή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας άφησε ο αμερικανός μπασκετμπολίστας Κέβιν Γουάιντμοντ. Ο μόλις 23χρονος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τέξας A&M πέθανε από καρδιακή προσβολή όπως ανέφερε σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου στο οποίο διακομίστηκε.

Όπως ανέφερε σχετική ανακοίνωση της ομάδας, ο άτυχος αμερικανός μπασκετμπολίστας κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στα αποδυτήρια της ομάδας του στο ημίχρονο του αγώνα της Οβαρένσε με την Ακαντέμικα στην πόλη Λεϊρία στη βόρεια Πορτογαλία.
Ο Γουάιντμοντ ο οποίος είχε γεννηθεί στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ είχε αγωνισθεί 10 λεπτά στον αγώνα για την 3η θέση του φάιναλ-φορ του Κυπέλλου Πορτογαλίας, αγώνας ο οποίος φυσικά και διακόπηκε στο άκουσμα του θανάτου του. «Καθόταν στον πάγκο και άκουγε τις οδηγίες του προπονητή όπως και οι συμπαίκτες του και ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος», δήλωσε ο γιατρός της Οβαρένσε Χοσέ Εντουάρντο ο οποίος προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες δίχως όμως να καταφέρει να τον επαναφέρει στη ζωή. Όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της πόλης ο Γουάιντμοντ ήταν ήδη νεκρός.
Να σημειωθεί πως ο αμερικανός μπασκετμπολίστας είχε περάσει όλα τα ιατρικά τεστ όταν προ μηνός εντάχθηκε στο ρόστερ της Οβαρένσε όπως υποστήριξε ο γιατρός της πορτογαλικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails