Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Σε "καραντίνα" (και) ο Κένταλ


Στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας έφτασε πριν λίγη ώρα η αποστολή του Μαρουσίου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ολίμπια για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, ένα ματς όμως το οποίο βρίσκεται στον "αέρα" καθώς τρεις παίκτες της ομάδας έχουν προσβληθεί με τον ιό Η1Ν1 της νέας γρίπης των χοίρων. Τι ενημέρωσε την Ευρωλίγκα το Μαρούσι, τι ζήτησε από τη διοργανώτρια αρχή, ποια η κατάσταση των ασθενών.

Το Μαρούσι λοιπόν ενημέρωσε το απόγευμα της Τετάρτης μέσω ανακοίνωσης στο επίσημο site του για την ασθένεια του αρχηγού της ομάδας Κώστα Καϊμακόγλου και του Μιχάλη Πελεκάνου. Συμπτώματα της νέας γρίπης είχε από την Τρίτη και ο Λιβόν Κένταλ ο οποίος όμως ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή και κατά τη διάρκεια του... μαραθώνιου ταξιδιού (Αθήνα-Ρώμη, Ρώμη-Τεργέστη με αεροπλάνο, Τεργέστη-Λουμπλιάνα με πούλμαν) εμφάνισε ξανά τα συμπτώματα και θα μπει σε "καραντίνα" από την υπόλοιπη ομάδα.
Το Μαρούσι που ήδη ζήτησε αναβολή του Κυριακάτικου αγώνα του για την Α1 με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενημέρωσε εγγράφως την Ευρωλίγκα για την κατάσταση των ασθενών παικτών της και περιμένει ενημέρωση από τη διοργανώτρια αρχή για το αν θα αναβληθεί ο αγώνας της με την Ολίμπια Λουμπλιάνα. Το Μαρούσι δεν ζήτησε πάντως αναβολή του αγώνα αλλά άφησε την Ευρωλίγκα να αποφασίσει για την τύχη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails