Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

"Η FIBA πουλάει τις wild card"


Σε μία φοβερή καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος της Λιθουανικής Ομοσπονδίας μπάσκετ Βλάντας Γκαράστας ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε πως η FIBA δεν θα… μοιράσει αλλά θα... πουλήσει τις τέσσερις θέσεις wild card για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010 που θα διεξαχθεί στην Τουρκία υποστηρίζοντας μάλιστα πως μία από αυτές θα πάει σίγουρα στη Ρωσία που… έσπευσε να την πληρώσει!

Ο Γκαράστας ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και προπονητής της Εθνικής ομάδας της Σοβιετικής Ενωσης αλλά και της Λιθουανίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να δώσουμε το παρόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010 αλλά οι wild card… πωλούνται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία FIBA. Ηδη μάλιστα η Ρωσία είναι έτοιμη να πληρώσει ένα σεβαστό ποσό για να αποκτήσει μία από τις προσκλήσεις», υποστήριξε ο Γκαράστας και σίγουρα οι δηλώσεις του θα προκαλέσουν την αντίδραση της FIBA.
Οσον αφορά στο μέτωπο του επόμενου προπονητή της Εθνικής Λιθουανίας ο Γκαράστας σε άλλες δηλώσεις του τόνισε πως η απόφαση της Ομοσπονδίας θα γίνει γνωστή την ερχόμενη εβδομάδα, στις 21 Οκτωβρίου, με τους Γιόνας Καζλάουσκας, Κεστούτις Κεμζούρα και Ρίμας Κουρτινάιτις να είναι οι τρεις υποψήφιοι!

2 σχόλια:

  1. mipos eixe piei tis votkoules tou prin ta pei afta o gnostos vlantas?
    aristotelis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αποκλείεται :-) αν και θεωρώ ότι ριχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα και να... εκβιάσει τη συμμετοχή της Λιθουανίας. Παλιά, δοκιμασμένη, συνταγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails