Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Το μπάχαλο συνεχίζεται...


Σκηνές απείρου κάλλους εξελίσσονται εδώ και λίγη ώρα με τη συνέχεια να δίνεται αργότερα το απόγευμα με αφορμή την μη παράδοση των δελτίων των ξένων παικτών της ΑΕΚ από την ΕΟΚ! Παράγοντες της ΑΕΚ με τη… συνοδεία φιλάθλων (!!!) βρίσκονται στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ για να ζητήσουν τα… ρέστα ενώ ανάλογη « διαδήλωση» έχει «προγραμματιστεί» και το απόγευμα πριν την έναρξη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ στην οδό Ερατοσθένους…
Όπως έγινε γνωστό λοιπόν η ΕΟΚ αρνήθηκε την εγγυητική επιστολή του προέδρου της ΑΕΚ κ.Καραμανλή (ύψους 200.000 ευρώ προερχόμενη από την επιχορήγηση του ΟΠΑΠ) ενώ το αφεντικό της Ομοσπονδίας Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι… εξαφανισμένος και έχει αφήσει τον Νομικό Σύμβουλο της ΕΟΚ Γιώργο Κόνιαρη να χειρισθεί την υπόθεση! Στον ΕΣΑΚΕ ο πρόεδρος της λίγκας Βασίλης Οικονομίδης είναι πυρ και μανία και εκτοξεύει μύδρους και απειλές κατά πάντων αφού αν η ΑΕΚ δεν πάρει τελικά τα δελτία αυτός που θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα είναι ο ΕΣΑΚΕ που την περασμένη Δευτέρα έσπευσε να… πανηγυρίσει τη συμβολή του στην κάλυψη μέρους του χρέους της Ενωσης και τη (δήθεν) λύση του προβλήματος με τα δελτία.
Τα… χειρότερα πάντως έπονται αφού είναι προγραμματισμένο η ίδια αντιπροσωπεία της ΑΕΚ που βρίσκεται στα γραφεία της ΕΟΚ να περάσει μία… βόλτα και από τον ΕΣΑΚΕ στις 4 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails