Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Πέκοβιτς: «ΝΒΑ; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω…»


Στ’ αχνάρια του συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό Δημήτρη Διαμαντίδη φαίνεται ότι βαδίζει ο Μαυροβούνιος σέντερ του Παναθηναϊκού Νικόλα Πέκοβιτς ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε σε σερβικά ΜΜΕ μίλησε για τον «παράδεισο» του Παναθηναϊκού, την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για το πάθος του για το ψάρεμα και την άρνησή του να πάει στο ΝΒΑ!
Ο Πέκοβιτς που παραμένει ένα από τα μεγάλα όπλα του Παναθηναϊκού και για τη φετινή σεζόν ερωτηθείς για το αν το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» θα δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ δήλωσε: «Γιατί να φύγω από αυτόν τον παράδεισο που βρίσκομαι τώρα; Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, έχω τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο και ό,τι θελήσω», τόνισε ο Πέκοβιτς τονίζοντας πως «όσοι δεν έχουν ζήσει την ένταση ενός ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πριν και κατά τη διάρκειά του δεν έχουν ζήσει τίποτα». Οσο για το ΝΒΑ; «Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα από όσα ζω τώρα», είπε κατηγορηματικά.
Ο σέντερ του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε πως «τα μόνα πράγματα που μου αρέσει να κάνω στη ζωή είναι να παίζω μπάσκετ και να ψαρεύω», υποστηρίζοντας μάλιστα πως… «στο ψάρεμα είμαι καλύτερος απ’ ότι στο μπάσκετ»! «Γενικώς, δεν είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Όταν όμως πρόκειται να παίξω μπάσκετ κατακλύζομαι από μία περίεργη ενέργεια», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails