Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Σε... καραντίνα η Εστουδιάντες


Σοκ στον μπασκετικό κόσμο της Ισπανίας έχει προκαλέσει η είδηση της προσβολής από τον ιό N1H1 γνωστού ως «γρίπη των χοίρων» σε τέσσερις παίκτες της ομάδας ανδρών και δύο αθλήτριες της ομάδας γυναικών της Εστουδιάντες. Πιθανή η αναβολή του Κυριακάτικου αγώνα με τη Βαλένθια στο πλαίσιο της πρεμιέρας της ACB.

Όπως έγινε γνωστό ο Ισπανός Κάρλος Σουάρεζ (φωτό) και ο Βέλγος Γιανίκ Ντρίεσεν βρίσκονται σε καραντίνα σε νοσοκομείο της Μαδρίτης έχοντας ανεβάσει υψηλό πυρετό (40) ενώ δύο ακόμη παίκτες, ο Χερμάν Γκαμπριέλ από τη Βενεζουέλα και ο Βρετανός γκαρντ Ντάνιελ Κλαρκ έχουν επίσης συμπτώματα της γρίπης. Κανείς από αυτούς τους τέσσερις παίκτες δεν ταξίδεψε στη Βαλένθια όπου την Κυριακή είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με την τοπική ομάδα ενώ λέγεται ότι η Εστουδιάντες ζήτησε από τη λίγκα ACB την αναβολή της αναμέτρησης.
Να σημειωθεί ότι εκτός των τεσσάρων ανδρών, από τη γρίπη έχει προσβληθεί η μπασκετμπολίστρια Σάντα Ιγκουεραβίντε και μία ακόμη συμπαίκτριά της (το όνομά της παραμένει άγνωστο) στην ομάδα γυναικών της Εστουδιάντες ενώ η διοίκηση της ομάδας ζήτησε να εξεταστούν όλοι οι αθλητές του συλλόγου σε όλα τα τμήματα μπάσκετ της ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails