Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Προβάρει τα πράσινα ο Γκόλεματς



Η πληροφορία πως  Παναθηναϊκός ενδέχεται να προχωρήσει σε ενίσχυση του ρόστερ του έστω και την τελευταία στιγμή κυκλοφορούσε ως φήμη. Μέχρι που το μεσημέρι της Κυριακής η πράσινη ΚΑΕ ανακοίνωσε επίσημα ότι από το Σάββατο βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να δοκιμασθεί (;) ο Σλοβένος διεθνής φόργουορντ Γιούριτσα Γκόλεματς.
Ο Γκόλεματς ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίσθηκε στον Πανελλήνιο και μάλιστα ήταν ο κορυφαίος της ομάδας της Κυψέλης στη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού με εμφάνιση για Οσκαρ (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 4 κλεψίματα) ήρθε στην Αθήνα και όπως αναφέρει η ανακοίνωση "αν ικανοποιήσει τεχνικό επιτελείο θα υπογράψει συμβόλαιο περιορισμένης διάρκειας με οψιόν ανανέωσης". Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως ο Παναθηναϊκός με τον Τσαρτσαρή νοκ-άουτ τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο και τον Μάικ Μπατίστ ξανά τραυματία, για δεύτερη φορά μάλιστα τον τελευταίο μήνα, έχει μείνει με ψηλούς τον Πέκοβιτς και τους ταλαντούχους αλλά άπειρους Σερμαντίνι και Μπόγρη. Αν προσθέσει κανείς και τον Φώτση τότε έχει όλους κι όλους 4 ψηλούς που φυσικά και είναι πολύ λίγοι. Ο Γκόλεματς που είναι ελεύθερος, έπαιξε στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Πολωνία με την Εθνική ομάδα της χώρας του, άρα είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και η λογική λέει ότι θα υπογράψει και μάλιστα σύντομα ώστε να ταξιδέψει την Τετάρτη για το Μιλάνο όπου την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την επικίνδυνη Αρμάνι Τζινς στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα.
Ο 32χρονος Γκόλεματς (γεννημένος το 1977) έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε δέκα διαφορετικές ομάδες σε 8 διαφορετικά πρωταθλήματα. Δηλαδή στις Ζρίνιεβατς, Τσιμπόνα (Κροατία), Σλοβάν Λουμπλιάνας, Ολίμπια Λουμπλιάνα (Σλοβενία), Εφες Πίλσεν (Τουρκία), Ουράλ Γκρέιτ (Ρωσία), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Παρί (Γαλλία), Πανελλήνιος (Ελλάδα) και Λοτομάτικα Ρόμα (Ιταλία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails