Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

(Απίστευτοι) μπελάδες made in USA

Σε μία φοβερή και πρωτοφανή στα χρονικά καταγγελία προχώρησε ένας εκ των εκπροσώπων του αμερικανού μπασκετμπολίστα Κρις Μόρις ο οποίος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Ολυμπιακό για οφειλές ύψους 410.000 δολαρίων αφού με δηλώσεις του σε ένα από τα δημοφιλέστερα αμερικανικά ΜΜΕ, το Sports Illustrated υποστήριξε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του από άνθρωπο που "εκπροσωπούσε" τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη Αγγελόπουλο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν λίγο πριν η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρήσει από τις ΗΠΑ.
Στην απίστευτη αυτή ιστορία ανέδειξε το Sports Illustrated με την υπογραφή του δημοσιογράφου Ιαν Τόμσεν, γνωστό στους παλαιότερους δημοσιογράφους του μπάσκετ για τα λίαν επικριτικά του σχόλια στη δεκαετία του '90 τόσο κατά τη διάρκεια των φάιναλ-φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1994 και του 1995 όσο και για τα καυστικά του σχόλια στην εφημερίδα International Herald Tribune στην οποία εργαζόταν τότε κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του 1998 στην Αθήνα. Καταγγέλον, δε, είναι ο αμερικανός ατζέντης Γκάρι Ιμπερτ (Gary Ebert) ο οποίος στα τέλη της δεκαετίας του '90 είχε φέρει μερικούς αμερικανούς παίκτες σε ομάδες της Α1 όπως ο Πριστ Λότερντεϊλ και άλλοι.
Ο Ιμπερτ λοιπόν ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του από άνθρωπο του περιβάλλοντος του προέδρου του Ολυμπιακού Παναγιώτη Αγγελόπουλου και μάλιστα κατέθεσε και τη μαρτυρία του σε αστυνομικό τμήμα της Λουϊζιάνα! Ο Ιμπερτ δήλωσε λοιπόν πως "έλαβα ένα τηλεφώνημα από κινητό τηλέφωνο με ελληνικό κωδικό και αυτός που μου μίλησε μου ζήτησε να αφήσω ήσυχους τους Αγγελόπουλους. Του απάντησα ότι εγώ θα πάρω τα χρήματά μου και αυτός μου είπε πως "άσε τους ήσυχους γιατί διαφορετικά θα σε σκοτώσω"!
Λίγα λεπτά αργότερα ο Ιμπερτ πήρε πίσω το ίδιο τηλέφωνο και είπε στον... συνομιλητή του πως δεν του αρέσει να δέχεται απειλές για τη ζωή του αλλά ο συνομιλητής όπως είπε ο Ιμπερτ δεν του απάντησε και μάλλον ένιωσε έκπληξη που είχε το τηλέφωνό του.
Ο Ιμπερτ στις δηλώσεις του στο Sports Illustrated εξέφρασε την απογοήτευσή του που οι αμερικανικές αρχές δεν κατάσχεσαν αντικείμενα (φόρμες, φανέλες, υλικό) που μετέφερε μαζί της στις ΗΠΑ η αποστολή του Ολυμπιακού (εκτελώντας την απόφαση δικαστηρίου κατά της ελληνικής ομάδας) και κατέληξε λέγοντας πως θα "κυνηγήσει" τον Ολυμπιακό μπλοκάροντας τραπεζικούς λογαριασμούς από έσοδα που έχουν λαμβάνουν οι ερυθρόλευκοι από την Ευρωλίγκα για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα! "Γράψτο με αίμα. Θα πάρω τα χρήματά μου", ήταν η τελευταία του κουβέντα προς τον δημοσιογράφο.
Περιττό να αναφέρουμε ότι το θέμα έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου αφού έχει αναπαραχθεί σε πολλά ΜΜΕ παρά το γεγονός ότι "δείχνει" να είναι "τραβηγμένη" από τα μαλλιά αφού ο συγκεκριμένος ατζέντης όλες τις προηγούμενες μέρες που το θέμα βρισκόταν στο προσκήνιο δεν είχε εμφανισθεί πουθενά και μάλλον προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails