Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Παρέμβαση Γερουσιαστή για τον Ολυμπιακό!


Τελειωμό δεν έχει αυτή η απίστευτη ιστορία με το… δεκαετίας χρέος του Ολυμπιακού προς τον αμερικανό μπασκετμπολίστα Κρις Μόρις αφού η υπόθεση ολοένα και περιπλέκεται. Πλέον στον χορό των… δηλώσεων μπήκε ένας Ρεπουμπλικανος Γερουσιαστής που ζητάει την παρέμβαση του Ντέιβιντ Στερν αλλά και ο παίκτης-θρύλος για τον Ολυμπιακό Ντέιβιντ Ρίβερς ο οποίος δηλώνει πως και σε αυτόν οφείλονται χρήματα από τους ερυθρόλευκους!

Τη συνέχεια στο θέμα δίνει –ποιος άλλος- ο Ιαν Τόμσεν ξανά στο Sports Illustrated όπου φιλοξενεί δηλώσεις του Γερουσιαστή των Ρεπουμπλικανών Πίτερ Κινγκ. Ο Κινγκ ζήτησε μέσω του SI την παρέμβαση του Κομισάριου του ΝΒΑ Ντέιβιντ Στερν αλλιώς θα προσφύγει στο Κονγκρέσο. «Θέλω μία ξεκάθαρη απάντηση από τον Στερν. Και αν δεν είναι ξεκάθαρη θα μιλήσω με τα μέλη του Κονγκρέσου προκειμένου να θεσπιστεί νόμος αφού δεν είναι δυνατόν το ΝΒΑ να διοργανώνει παιχνίδια επίδειξης με ευρωπαϊκές ομάδες ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα και να μην προστατεύει τα δικαιώματα των Αμερικανών πολιτών» δήλωσε ο Κινγκ.
Πάνω στην… αναμπουμπούλα, δε, εμφανίσθηκε και ο Ντέιβιντ Ρίβερς (ο οποίος τον περασμένο Μάιο τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό στο περιθώριο του φάιναλ-φορ του Βερολίνου) υποστηρίζοντας και αυτός πως ακόμη του οφείλονται χρήματα από τη διετή του θητεία στους ερυθρόλευκους τις σεζόν 1996-98…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails