Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Η "αιχμαλωσία" του Τσάλασαν και η "χαζομάρα" του "Τσκίτα"



Εχει τραβήξει… λαχείο αλλά από την ανάποδη φέτος ο Πανιώνιος που συνεχίζει να κάνει αλλαγές στο ρόστερ του ύστερα από τα απανωτά «ναυάγια» στις περιπτώσεις του Τσάλασαν και του Τσκιτισβίλι οι οποίοι «κόπηκαν» από την ομάδα για καθαρά εξωαγωνιστικούς λόγους…

Ο μεν Τσάλασαν που πέρυσι έπαιξε στο τουρνουά του NCAA με τους Περντιού Μπόιλερμεικερς μπορεί να μην ικανοποίησε απόλυτα με τις εμφανίσεις του στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας της Νέας Σμύρνης όμως ο ουσιαστικός λόγος που «κόπηκε» από τον Πανιώνιο ήταν ότι δεν είχε letter of clearance. Τους λόγους πρέπει να τους αναζητήσει κανείς στο παρελθόν της καριέρας του Βόσνιου στην καταγωγή σέντερ. Ο Τσάλασαν λοιπόν είχε υπογράψει σε μικρή ηλικία σε μία από τις μέτριες ομάδες της Βοσνίας η οποία όμως είχε «μοιραστεί» εν αγνοία του παίκτη τα δικαιώματά του με κάποιον μάνατζερ. Όταν λοιπόν ολοκληρώθηκε η αμερικανική του «περιπέτεια» στο Περντιού και θέλησε να ξεκινήσει επαγγελματική καριέρα, η ομάδα που έχει ακόμη τα δικαιώματά του και ο «άγνωστος» μάνατζερ αξίωναν… αποζημίωση είτε από τον ίδιο τον παίκτη είτε από τον Πανιώνιο και φυσικά η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν είχε καμία διάθεση να δώσει επιπλέον χρήματα για έναν παίκτη που τελικά δεν της «έκανε».
Οσο για τον Γεωργιανό Νικολόσζ Τσκιτισβίλι φαίνεται πως φέτος θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα εκτός… Ευρωπαϊκής Ενωσης αν θέλει να παίξει. Τον αφελή όπως αποδεικνύεται Τσκιτισβίλι κυνηγάει από τον περασμένο Φεβρουάριο μία παράβαση που έκανε σε δρόμο πόλης της Γερμανίας. Η τροχαία είχε κόψει κλήση για σοβαρή οδική παράβαση στον Τσκιτισβίλι, μία παράδοση που ουδέποτε πληρώθηκε. Ετσι, όταν πήγε να βγάλει τη βίζα του για να έρθει σε χώρα της εντός της συνθήκης Σέγκεν, «χτύπησαν» τα… μηχανάκια και του απαγορεύθηκε η είσοδος στην Ελλάδα. Ο ίδιος υποστήριξε στους ανθρώπους του Πανιώνιου ότι είχε πληρώσει την κλήση κάτι όμως που όπως φαίνεται ήταν ψευδές με αποτέλεσμα ο Νέναντ Μάρκοβιτς να του κλείσει οριστικά την πόρτα εμφανώς απογοητευμένος από την «προχειρότητα» με την οποία ο παίκτης αντιμετώπισε την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί.

4 σχόλια:

  1. Που τα βρισκεις και μας τρελλαινεις καθε φορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ Γιαννη.. για μια κληση εγινε η ολη φασαρια? Δεν μπορουσε να πεταχτει στην Γερμανια να παει να την πληρωσει? :)

    Αν εγινε ετσι μιλαμε για απιστευτη βλακεια εκ μερους του Τσκιτισβιλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οντως έτσι έγινε (!) και γι'αυτο τα πήραν στο κρανίο στον Πανιώνιο, γιατί ήταν τεράστια βλακεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails