Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Παρελθόν ο Ματσόν και με τη... βούλα


Οπως έγραψε από το... ημίχρονο του αγώνα του Μαρουσίου με τον Αρη το greekbball ο Αντρέα Ματσόν αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ιταλός τεχνικός ενημερώθηκε από το βράδυ της Παρασκευής ότι φεύγει από την ομάδα και μάλιστα το Σάββατο ακυρώθηκε η προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας στο Αλεξάνδρειο. Το βράδυ του Σαββάτου, δε, ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΚΑΕ Αρης η λύση της συνεργασίας με τον Ματσόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης.
"Μετά από συνάντηση του προπονητή του Άρη, Αντρέα Ματσόν, με τον πρόεδρο της Κ.Α.Ε. Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας της Κ.Α.Ε. με τον κ. Ματσόν. Η Κ.Α.Ε. Άρης ευχαριστεί τον κ. Ματσόν για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της σταδιοδρομίας του."

5 σχόλια:

  1. Eρώτημα για τον κ. Δαμιανιδούλη….

    Δηλώσεις ο Ματσόν θα κάνει??? Θα μας πει και αυτός την άποψή του για το φετεινό καλοκαίρι??? Τι ζήτησε, τι του πήραν, τι ήξερε για τον Παπ κλπ, ή του σπρώξαμε κανά 50-100 χιλιάδες αποζημίωση (από τα 900.000 αργύρια βεβαίως – βεβαίως) για να εξαγοράσουμε τη σιωπή του ???

    Ο Βετούλας και ο Μαρκόπουλος Jr, θα κάνουν δηλώσεις, να μάθουμε και οι χαχόλοι τι έγινε ??? ή τους εξαγοράσαμε και αυτούς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ματσόν τέλος….
    Βετούλας, Μαρκόπουλος παραιτήθηκαν…

    3 βήματα από τα 10 γίναν…
    Άλλα 7 μείναν :
    1. Ορκωτοί να δούμε που πήγαν τα λεφτά Παπ, Μάσει, Λικχόλιτοφ, Ουίλκινσον, Ουάνσιγκτον, κλπ.
    2. Απομάκρυνση Δαμιανίδη…
    3. Παραχώρηση μετοχών στον ερασιτέχνη..
    4. Αντικατάσταση Παπούδων
    5. Αντικατάσταση Αμερικάνων
    6. Εκμετάλλευση Πιτσιρικάδων.
    και
    7. Επέμβαση Εισαγγελέα μετά από μήνυση του Ερασιτέχνη για τους μεγαλομετόχους και τους προέδρους….

    Και μην ακούσω αηδίες για λεφτά και διαρκείας… Αυτοί που τα φάγανε και κάναν τους καμπόσους να τα γυρίσουν πίσω….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε/η ανώνυμε. Καλό (καλύτερο μάλλον) θα ήταν να υπήρχε και μία "υπογραφή" για να ξέρω με ποιον μιλάω. Οι "καταγγελίες" σου είναι σοβαρές και χρειάζονται αποδείξεις για να τις στηρίξεις. Πολύ φοβάμαι ότι το πρόβλημα του Αρη δεν ήταν (μόνο) ο Ματσόν αυτός καθεαυτός αλλά το πλαίσιο στο οποίο κινείται η ομάδα σου την τελευταία διετία. Σίγουρα ποτέ δεν φταίει μόνον ένας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Ο Αρης λειτουργεί σε ένα συγκεκριμένο οικονομικό πλαίσιο. Ποιος δεν θα ήθελε να έχουμε κρατήσει τον Μάσεϊ; Τον είχαμε δυο χρόνια, μετά είχε μπάι άουτ. Ο Αρης πληρώθηκε το μπάι άουτ δυο φορές επάνω. Πώς να τον κρατήσω με τα λεφτά που έδινε η Ρεάλ; Μπορούσα να του κάνω ίδια προσφορά; Είχαμε τον Ουίλκινσον. Μπορέσαμε δυο χρόνια να τον κρατήσουμε, έφερε τρεις φορές πάνω το μπάι άουτ. Ο Λικχολίτοφ πουλήθηκε για 500 χιλιάδες δολάρια και στον Αρη έπαιζε με 80.000 ευρώ. Μπορώ να αναφέρω και άλλα παραδείγματα παικτών όπως ο Στακ, ο Πάντιους Υπάρχουν πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις του Αρη».
    Συνέντευξη Δαμιανίδη goalday.gr

    Συνέντευξη Δαμιανίδη σε Μetropolisradio.gr "Ο Τζεβελέκης φέτος βάζει 500.000 € (10/2009)"

    Συνέντευξη Τζεβελέκη σε Metropolisradio.gr "Παραιτούμαι αλλά δεν αφήνω κανένα χρέος (8/2009)"

    Που πήγαν τα λεφτά Ωέωωωωωωωω........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα έφαγες εσύ λέω εγώ...

    Απλά τα χαλάσατε στη μοιρασιά και κράζεις τώρα.

    Ανώνυμος είμαι ό,τι θέλω λέω, σωστά;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails