Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Εμεινε... αμανάτι ο Ζόραν, στον Πανιώνιο ο Γιαννόπουλος

Ακόμη και την περίπτωση να αφήσει ελεύθερο έναν παίκτη για τον οποίο πριν δύο χρόνια δαπάνησε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ σκέφτεται ο Ολυμπιακός που ψάχνει αλλά δεν βρίσκει ομάδα για να της δανείσει τον Ζόραν Ερτσεγκ. Πόσα χρήματα ζητούν οι ερυθρόλευκοι και με ποιες ομάδες έχουν έρθει σε επαφή. Δανεικός στον Πανιώνιο πάει ο Χάρης Γιαννόπουλος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του greekbball ο Ολυμπιακός και ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν ακόμη δεν έχει βρει ομάδα για να «ξεφορτωθεί» τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν με μορφή δανεισμό τον Σέρβο διεθνή φόργουορντ Ζόραν Ερτσεγκ. Οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν κρούσεις τόσο από τον Πανελλήνιο (όπως είχε αποκαλύψει παλαιότερα το greekbball) και το Μαρούσι όσο και από τον Πανιώνιο για τον Ερτσεγκ όμως οι οικονομικές τους απαιτήσεις (κάλυψη του 50% του μισθού του παίκτη, δηλαδή 300.000 ευρώ) τους είναι απαγορευτικές για τις παραπάνω ομάδες. Ετσι πλέον στον Πειραιά σκέφτονται ακόμη και την αποδέσμευση του Σέρβου ο οποίος έχει μάλιστα υψηλό κασέ.
Πάντως, ένας άλλος παίκτης του Ολυμπιακού, ο Χάρης Γιαννόπουλος ο οποίος εντυπωσίασε στο Ευρωμπάσκετ Νέων του καλοκαιριού στη Ρόδο θα δοθεί σίγουρα δανεικός με τον Πανιώνιο να είναι η ομάδα στο δυναμικό της οποίας θα ενταχθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (πιθανότατα τη Δευτέρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails