Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Το όραμα του Μπουρούση και ο θαυμασμός Πόποβιτς



Στο… όραμα του Γιάννη Μπουρούση να αγωνισθεί κάποια στιγμή στο ΑΤ&Τα Center, την έδρα των Σαν Αντόνιο Σπερς, αναφέρθηκε με εκτενές της ρεπορτάζ η μεγαλύτερη εφημερίδα του Σαν Αντόνιο που φιλοξένησε δηλώσεις του διεθνή Ελληνα σέντερ του Ολυμπιακού. Θαυμασμός από τον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ο Καρδιτσιώτης σέντερ ο οποίος όπως αναφέρεται απέρριψε πρόταση των Σπερς το περασμένο καλοκαίρι λέγοντας στον προπονητή της ομάδας πως δεν νοιώθει έτοιμος ακόμη για το ΝΒΑ, υποστήριξε ότι κάποια στιγμή θα παίξει στο Σαν Αντόνιο. «Είχε άγχος πριν το ματς όχι γιατί θα αντιμετώπιζα τον Ντάνκαν αλλά όλη την ομάδα του Σαν Αντόνιο. Το καλοκαίρι είχα 2-3 προτάσεις από ομάδες του ΝΒΑ αλλά έμεινα στην Ελλάδα. Αν κάποια στιγμή πάντως αποφασίσω να παίξω στο ΝΒΑ, τότε θα επιλέξω τους Σπερς», δήλωσε ο Μπουρούσης. Οσο για τον προπονητή των Σπερς, τον Γκρεγκ Πόποβιτς; Παρομοίασε τον Μπουρούση με τον μεγάλο Βλάντε Ντίβατς: «Την πρώτη φορά που τον είδα ο πρώτος παίκτης που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο Βλάντε Ντίβατς», είπε ο Πόποβιτς θυμούμενος τα όσα είδε να κάνει στο παρκέ της Ο2 World Arena του Βερολίνου τον περασμένο Μάιο κατά τη διάρκεια του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα ο Μπουρούσης. «Η γλώσσα του σώματός του, ο τρόπος που σουτάρει, οι κινήσεις του στο παρκέ, το βάδισμά του, όλα έμοιαζαν με αυτά του Ντίβατς», τόνισε ο Πόποβιτς για να συμπληρώσει: «Είναι το ίδιο καλός εντός και εκτός ρακέτας. Γρήγορος με φοβερά χέρια. Είναι ένας προικισμένος νεαρός».
Ο Μπουρούσης πάντως στον επίλογο των δηλώσεών του είπε πως «τα επόμενα δύο χρόνια θα μείνω στην Ευρώπη και μετά να έρθω στο Σαν Αντόνιο αν ακόμη με θέλουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails