Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Το GreekBball στο Euroleague Fantasy Challenge


Το greekbball δεν θα μπορούσε να λείψει από την... fantasy γιορτή της Ευρωλίγκα. Ως φανατικοί λάτρεις του fantasybasketball εδώ και μία δεκαετία δημιουργήσαμε το δικό μας γκρουπ στο παιχνίδι της επίσημης ιστοσελίδας της Ευρωλίγκα και περιμένουμε όσους πιστούς θέλουν να συναγωνιστούν στις... γνώσεις τους για τις ικανότητες των παικτών της διοργάνωσης.

Η λίγκα μας ονομάζεται Greekbball και το password για την είσοδο σε αυτή είναι "12345" (εύκολο, ε;). Λεπτομέρειες για το πως να εγγραφείτε και να συμμετάσχετε στο παιχνίδι θα βρείτε εδώ ενώ για να μπειτε στη λίγκα του GreekBball, αφού πρώτα φτιάξετε την ομάδα σας θα πρέπει να κλικάρετε στο Join Private League. Σας περιμένουμε...
Σημείωση: Παρακαλώ θερμά για μία συμμετοχή ανά χρήστη γιατί διαφορετικά οι υπόλοιπες ομάδες θα γίνονται delete. Δεν είναι ωραίο να βλέπει κανεις ένα γκρουπ με 12 ιδιες ομαδες/χρηστες.

3 σχόλια:

  1. Χμμμ... Καλή ιδέα. Λοιπόν! Ο 1ος του γκρουπ -δηλαδή ο... 2ος μετά την αφεντιά μου :-) θα κερδίσει μία φανέλα της αγαπημένης του ελληνικής ομάδας που παίζει στην Ευρωλίγκα (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός ή Μαρούσι). Ο 2ος και ο 3ος συλλεκτικά δώρα της Ευρωλίγκα (οπως το ετήσιο year book, καπέλο, t-shirt).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έπρεπε να πετάξεις έτσι το γάντι :) Θα λάβεις την πληρωμένη απάντησή σου στο παρκέ της λίγκας που έφτιαξες! Χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails