Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Παίρνει Κλιβς η Παρτιζάν

Τον αντικαταστάτη του Μιλτ Παλάσιο ο οποίος δεν εντάχθηκε… ποτέ στην προετοιμασία της Παρτιζάν Βελιγραδίου φαίνεται πως βρήκε η πρωταθλήτρια Σερβίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Παρτιζάν έχει συμφωνήσει προφορικά με τον πρώην παίκτη του Πανιώνιου Ματίν Κλιβς! Στην ιταλική Μπιέλα ο Σβεν Σούλτζε.

Όπως έγινε γνωστό η Παρτιζάν που συνεχίζει να βρίσκεται στις ΗΠΑ για προετοιμασία και σειρά φιλικών αγώνων ήρθε σε επαφή με τον Κλιβς ο οποίος στο παρελθόν έκανε καριέρα στο ΝΒΑ με Ντιτρόιτ, Σακραμέντο, Κλίβελαντ, Σιάτλ αλλά και στην Ευρώπη με τη ρωσική Ουνίκς Καζάν και τον Πανιώνιο από τον οποίο όμως «εκδιώχθηκε» πριν το τέλος της σεζόν. Ηταν επιλογή στο Νο14 του ντραφτ του 2000 από τους Ντιτρόιτ Πίστονς και είχε αναδειχθεί πρωταθλητής του NCAA με το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Στέιτ. Ο έμπειρος αμερικανός πλέι-μέικερ λέγεται ότι θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο μήνες και αν ικανοποιήσει τον απαιτητικό Ντούσκο Βουγιόσεβιτς θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.
Εξάλλου, ένας άλλος παίκτης με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο διεθνής Γερμανός Σβεν Σούλτζε συμφώνησε με την ιταλική Αντζέλικο Μπιέλα. Ο Σούλτζε ο οποίος πέρυσι αγωνίσθηκε στην Ολύμπια Λάρισας και στο φινάλε της σεζόν στην ιταλική Καζάλε (Α2) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Μπιέλα η οποία αποφάσισε να «κόψει» τον πρώην παίκτη της Βίρτους Ρόμα Ρομπέρτο Γκαμπίνι ο οποίος βρισκόταν υπό δοκιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails