Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Φοβήθηκαν την κατακραυγή

Παρουσία αστυνομικής δύναμης (ναι, εκεί φτάσαμε...) έγινε και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ το επεισοδιακό Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στο οποίο μετά από... μάχη αποφασίστηκε τελικά να διεξαχθεί κανονικά η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος υπό το φόβο της λαϊκής κατακραυγής. Περίπου 30 οπαδοί της ΑΕΚ διαδήλωσαν (υπό τη διακριτική παρουσία της αστυνομίας) ειρηνικά και δίχως να προκαλέσουν το παραμικρό επεισόδιο υπέρ του αιτήματος της Ενωσης για να πάρει τα δελτία των ξένων όπως της υποσχέθηκαν...

Για περίπου δύο ώρες λοιπόν από το ξεκίνημα του ΔΣ οι ομάδες τσακώνονταν για το αν πρέπει ή όχι να γίνει η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τελικά αν και υπήρχαν τουλάχιστον 6 ομάδες που ζήτησαν αναβολή επικράτησε η άποψη των πολλών αφού όλοι φοβήθηκαν τη λαϊκή κατακραυγή και κυρίως την κατακραυγή των ΜΜΕ σε περίπτωση αναβολής.
Οσο για τα τηλεοπτικά, δεν υπήρχε ουσιαστική εξέλιξη αφού η ΕΡΤ επιφυλάχθηκε να απαντήσει στο αίτημα του ΕΣΑΚΕ και το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως το μοναδικό παιχνίδι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στην πρεμιέρα θα είναι το Μαρούσι-Καβάλα από το NOVASPORTS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails