Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

FANTASY EUROLEAGUE UPDATE

Δεύτερη αγωνιστική στο fantasy της Ευρωλίγκα με τον Square να κερδίσει οριακά τον B.C.Pournari με 158,2 έναντι 156,4 πόντων. Τρίτος στην αγωνιστική ο pierikos-arxelaos με 144,4 πόντους και 4η η αφεντιά μας με 143,2. Στη συνολική βαθμολογία μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές η ομάδα pierikos-arxelaos κρατάει την απόσταση από τον themis_Xalandri με 308,9 αντί 293,8 του δεύτερου ενώ η αφεντιά μας ανέβηκε στην 3η θέση με 280,6 ξεπερνώντας τον c_zero που έχει 278,2.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οσοι φίλοι-αναγνώστες «παίκτες» του fantasy της Ευρωλίγκα βρίσκονται στη λίγκα με όνομα greekbball.blogspot.com τους παρακαλώ να έρθουν όλοι στη λίγκα με όνομα greekbball (κωδικός εισόδου 12345) αφού από δικό μου λάθος δημιουργήθηκαν δύο λίγκες με περίπου το ίδιο όνομα και τον ίδιο κωδικό εισόδου. Η «επίσημη» λίγκα του blog είναι αυτή με την ονομασία greekbball ώστε να μην υπάρχουν μπερδέματα με τα δώρα που έχουμε υποσχεθεί.

8 σχόλια:

  1. Ο δημιουργός της λίγκας πρέπει να εξηγήσει στους ανυποψίαστους παίκτες ότι συστηματικά χρησιμοποιεί κέρινα ομοιώματα για να γκαντεμιάζει τους αντιπάλους του... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννη εφερα και τις 6 ομαδες μου.. ελπιζω να μην ενοχλω :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουτσαλογα, μια ερώτηση: Παίζεις κι εσύ στη λίγκα, δεν σε έχω δει... :-)
    Σ. (The Hoop), καλό θα είναι να περιοριστείς στη μία. Κανόνας τη λίγκας. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ τους φίλους mossi και spartan να αποφασίσουν ποια (μία) ομάδα τους θα παραμεινει στη λίγκα και να αφαιρέσουν τις υπόλοιπες μέχρι το Σάββατο οπότε και θα... επέμβει η "δίωξη" της λίγκας :-). Επαναλαμβάνω, για να έχει ενδιαφέρον η σεζόν κάθε μάνατζερ να έχει μία ομάδα στη λίγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννη Bασιλης Αρειανος εδω .
    Μπηκα κι εγω (ως seahawk30)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://fabfive.eurocupbasketball.com/home.php

    υπάρχει και για το Eurocup!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails