Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Ερτσεγκ: "Δεν χωράω στον Ολυμπιακό, πάω στη Φενέρ"



Σχεδόν δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του ενδιαφέροντος της Φενέρμπαξε/Ούλκερ για την απόκτηση του Ζόραν Ερτσεγκ από το greekbball ο ίδιος ο Σέρβος διεθνής παραδέχθηκε ότι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην τουρκική ομάδα ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί Μαρουσίου.
Οπως αποκάλυψε λοιπόν μιλώντας σε σερβική ιστοσελίδα, η Φενέρμπαξε/Ούλκερ είναι ο πιθανότερος προορισμός στην καριέρα του. «Ο Ολυμπιακός στη θέση μου έχει από πέρυσι τον Μπουρούση και τον Βούιτσις και πήρε και τον Κλέιζα. Ρεαλιστικά αν το δει κανείς ακόμη και αν μείνω στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να έχω ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής και πλέον το μόνο που απομένει είναι ο Ολυμπιακός να με δώσει δανεικό σε κάποια ομάδα της Ευρωλίγκα», δήλωσε ο Ερτσεγκ ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της «Φενέρ».
«Ο μάνατζέρ μου Ντράγκαν Ντέλιτς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαξε στην οποία προπονητής είναι ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς», είπε ενώ παράλληλα αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πριν δέκα μέρες ότι θα πήγαινε στο Μαρούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails