Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Οι Ρόκετς πήγαν στο γήπεδο με... φέρι


Μια πρωτόγνωρη εμπειρία είχαν οι παίκτες και οι συνοδοί των Χιούστον Ρόκετς λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της ομάδας τους με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς καθώς «υποχρεώθηκαν» να πάνε στο γήπεδο όπου έλαβε χώρα η αναμέτρηση με… πλοίο και (μη γελάσετε) για τους περισσότερους εξ αυτών ήταν η πρώτη φορά που έμπαιναν σε κάποιο πλωτό μέσο…

Όλα ξεκίνησαν όταν η αποστολή της ομάδας ξεκίνησε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Σαν Φρανσίσκο με προορισμό το Οκλαντ με πούλμαν όπως επιτάσσουν οι κανονισμοί του ΝΒΑ (για λόγους ασφαλείας). Όμως, ο βασικός οδικός άξονας που θα τους οδηγούσε από το Σαν Φρανσίσκο στο Οκλαντ μέσω της γέφυρας Bay Bridge ήταν κλειστό επειδή είχε σπάσει ένα συρματόσχοινο της γέφυρας και η συγκοινωνία είχε διακοπεί. Μη έχοντας άλλο τρόπο να περάσουν το… νερό και σε συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές που απέρριψαν το αίτημα της ομάδας να μετακινηθεί με το μετρό, η αποστολή των Ρόκετς αναγκάσθηκε να μπει σε φέρι-μπόουτ και να διασχίσει τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο μέσα από ένα ταξίδι 20 λεπτών.
«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μπαίνω σε φέρι», παραδέχθηκε ο προπονητής των Ρόκετς Ρικ Εϊντελμαν ο οποίος όμως τόνισε πως του άρεσε το ταξίδι. Οι παίκτες της ομάδας το… διασκέδασαν αφού οι περισσότεροι τραβούσαν συνεχώς φωτογραφίες με πρώτο και καλύτερο τον Ααρον Μπρουκς ο οποίος πάντως σχολίασε πως «έκανα το μεγάλο βήμα για να παίξω στο ΝΒΑ αλλά νιώθω να κάνω ένα βήμα πίσω προς την κολεγιακή ζωή με αυτή την κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails