Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Αλλαγές σε Βιλεμπάν, Τσιμπόνα, Παρτιζάν


Κόσμος πάει κι έρχεται στις ευρωπαϊκές ομάδες τις τελευταίες μέρες. Βιλερμπάν, Αβελίνο, Νάπολι, Ολίμπια Λουμπλιάνα, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ και η Νταρουσάφακα που υπέγραψε τον Βόσνιο γυρολόγο των γηπέδων Χάρις Μουγεζίνοβιτς βρίσκονται στο προσκήνιο…

Στη Γαλλία λοιπόν η Βιλερμπάν απέκτησε τον Γαλλο/Καμερουνέζο σέντερ Βικτόρ Σαμνίκ ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στη Νανσί και ήταν ελεύθερος. Ο Σαμνίκ θα καλύψει το κενό του τραυματία αμερικανού σέντερ Κέρτις Μπόρτσαρντ ο οποίος χτύπησε στο χέρι και θα απουσιάσει τουλάχιστον για 2 εβδομάδες από τα γήπεδα.
Στην Ιταλία η ουραγός της βαθμολογίας Νάπολι, μετά τον Κένι Αντελέκε έδιωξε και τον αρχηγό της Μάριο Τζιτζένα για τον οποίο ο πρόεδρος της ομάδας Παπάλια δήλωσε «δεν τον χρειαζόμαστε άλλο» αν και του χρωστάει ακόμη χρήματα από την περσινή σεζόν. Η Αβελίνο, δε, απέκτησε τον αμερικανοιταλό πλέι-μέικερ Τζίμι Μπαρτολότα για να καλύψει το κενό του τραυματία αμερικανού σκόρερ Ντι Μπράουν.
Στη Σλοβενία η Ολίμπια Λουμπλιάνα δεν μπορεί να υπολογίζει έως το τέλος Νοεμβρίου στον τραυματία έμπειρο πλέι-μέικερ Βλάντο Ιλιέβσκι ενώ στην Κροατία η Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο των περικοπών ετοιμάζεται να διώξει τους Γκόραν Βρμπαντς και Ρόμπερτ Τρόχα. Η Παρτιζάν Βελιγραδίου στη Σερβία διώχνει όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, τον φόργουορντ Ζάρκο Ρακότσεβιτς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.
Τέλος, η τουρκική Νταρουσάφακα απέκτησε τον 35χρονο Βόσνιο σέντερ Χάρις Μουγεζίνοβιτς ο οποίος τον προηγούμενο μήνα έπαιξε στην Αλ Αχλί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Για τον Μουγεζίνοβιτς ο οποίος επιστρέφει στην Τουρκία μετά από 8 χρόνια (είχε παίξει το 2001 στη Γαλατασαράι) η Νταρουσάφακα θα είναι η 20η ομάδα της καριέρας του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails