Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Ο Λόρενς Ρόμπερτς στην Παρτιζάν


Το δίδυμο των αμερικανών της Παρτιζάν Βελιγραδίου έκλεισε μία μόλις μέρα πριν από τον πρώτο αγώνα της πρωταθλήτριας Σερβίας για την Ευρωλίγκα με την Ουνικάχα Μάλαγα. Ο εκλεκτός του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς είναι ο φόργουορντ Λόρενς Ρόμπερτς ο οποίος πριν δύο χρόνια συμμετείχε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού αλλά «κόπηκε». Νέος παίκτης και για τη Λιέτουβος Ρίτας.

Η Παρτιζάν λοιπόν ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του αμερικανό φόργουορντ/σέντερ ο οποίος την σεζόν 2007-8 βρέθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά «κόπηκε» πριν την έναρξη της σεζόν. Ο Ρόμπερτς είναι 27 ετών, γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 1982 και έχει ύψος 2μ.06. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μισισίπι Στέιτ και επιλέχθηκε στο Νο55 του ντραφτ του ΝΒΑ το 2005 από τους Σιάτλ Σουπερσόνικς έπαιξε όμως στους Μέμφις Γκρίζλις για δύο σεζόν (2005-7). Την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου.
Νέο παίκτη πρόσθεσε στο ρόστερ της και η Λιέτουβος Ρίτας που απέκτησε τον επί 7ετία αναπληρωματικό γκαρντ της Ζαλγκίρις Κάουνας Βίντας Γκινεβίτσιους (31, 1μ.95).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails