Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Σχολιαστής μπάσκετ ο... πλανητάρχης!

Πάει, μας την έφαγε τη δουλειά ο… πλανητάρχης. Φανατικός φίλος του μπάσκετ ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα έγινε τα ξημερώματα για επτά λεπτά σχολιαστής του κολεγιακού αγώνα ανάμεσα στο Τζόρτζταουν και το Ντιουκ φορώντας ακουστικά και μιλώντας στο μικρόφωνο του CBS. Δείτε το σχετικό βίντεο.
Ο Ομπάμα έδωσε το παρόν στο Βεράιζον Σέντερ της Ουάσιγκτον για τον αγώνα του NCAA μαζί με τον αντιπρόεδρο Τζο Μπίντεν, τον σύμβουλό του Ντέιβιντ Αξελροντ και τον εκπρόσωπο Τύπου Ρόμπερτ Γκιμπς με τους οποίους έκατσε στην πρώτη σειρά των θεατών.
Λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ομπάμα έκατσε ανάμεσα στους σχολιαστές του CBS Βερν Λάντκουιστ και Κλαρκ Κίλογκ και σχολίασε τον αγώνα δίχως όμως να πάρει θέση υπέρ μιας εκ των δύο ομάδων. Πάντως δεν έλειψαν τα πειράγματα στους δημοσιογράφους του CBS στους οποίους είπε «όταν αποσυρθώ θα πάρω τη δουλειά σας. Οπότε από τώρα γνωρίζετε ότι έχετε ακόμη τρία ή επτά χρόνια δουλειάς σε αυτή τη θέση», είπε αστειευόμενος.
Ιδού και το σχετικό βίντεο

2 σχόλια:

  1. Γιάννη, ο Ομπάμα είναι φανατικός φίλος του μπάσκετ και ιδιαίτερα του κολεγιακού. Πέραν από το συμβάν που περιγράφεις, πέρυσι πριν την έναρξη της τελικής φάσης του NCAA κλήθηκε να φτιάξει το δικό του Tournament Bracket και είχε καλό ποσοστό επιτυχίας στις προβλέψεις του ενώ "έπεσε μέσα" όσον αφορά τη πρωταθλήτρια ομάδα.

    Τσέκαρε αυτά:

    http://a.espncdn.com/photo/2009/0317/obamasbracket09.jpg

    http://games.espn.go.com/tcmen/entry?entryID=2813746

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γνωρίζω. Το είχαμε αναφέρει πέρυσι στις μεταδόσεις του NCAA από τη NOVA. Και μάλιστα είχε γίνει έξαλλος ο Σιζέβσκι (Duke) που προέβλεψε ότι οι Devils θα μείνουν από νωρίς εκτός μάχης και είχε κάνει και δηλώσεις εναντίον του, του στυλ "να κοιτάει τη δουλειά του" και τέτοια δροσερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails