Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Τένις-Μπάσκετ σημειώσατε... 1


Καλή η πρόθεση της Παρτιζάν Βελιγραδίου να δώσει τους δύο σημαντικότερους και πιο εμπορικούς αγώνες της στη φάση των "16" της Ευρωλίγκα κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό στη χωρητικότητας 22.567 θεατών "Μπεογκράτσκα Αρένα" αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Οπου ξενοδόχος στην προκειμένη περίπτωση το Fed Cup και το Davis Cup του τένις διοργανώσεις οι οποίες θα φιλοξενηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου και από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου...

Οπως έσπευσε λοιπόν να ανακοινώσει η Ομοσπονδία Τένις της Σερβίας μέσω δήλωσης του Γενικού Γραμματέα της Ντούσαν Ορλαντιτς, η "Μπεογκράτσκα Αρένα" έχει νοικιαστεί εδώ και μήνες από την Ομοσπονδία για να φιλοξενήσει τους αγώνες του Fed Cup και μάλιστα θα χρειαστεί την Αρένα από τις 20 Ιανουαρίου για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές εντός του γηπέδου για τους αγώνες τένις. Ως εκ τούτου το αίτημα της Παρτιζάν για να χρησιμοποιήσει το γήπεδο στα ματς με Μπαρτσελόνα στις 3 ή 4 Φεβρουαρίου πάει... περίπατο ενώ το ίδιο θα συμβεί και για το ματς με τον Παναθηναϊκό ένα μήνα αργότερα αφού εκείνες τις μέρες το γήπεδο είναι κλεισμένο για το Davis Cup (από 20 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου).
Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Μπεογκράτσκα Αρένα Γιασμίνα Κρστιτς με δικές της δηλώσεις ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα λέγοντας πως "οι πιθανότητες είναι λίγες, σχεδόν ανύπαρκτες" αν και τόνισε πως τις επόμενες μέρες θα γίνει ένα ραντεβού με τους παράγοντες της Παρτιζάν μήπως και βρεθεί κάποια χρυσή τομή ώστε να φιλοξενηθούν τα ματς "ανάμεσα" στους αγώνες τένις, κάτι πάντως που η ίδια θεώρησε μάλλον απίθανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails