Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ο Νάχμπαρ, ο Μαυροειδής και ο... Γκολούμποβιτς


Φουντώνει το παρασκήνιο σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Ευρωλίγκα ενόψει της φάση των 16 με τους Μπόστιαν Νάχμπαρ και Δημήτρη Μαυροειδή να παραμένουν στο προσκήνιο. Εγκυρες πληροφορίες του greekbball από την Κωνσταντινούπολη αναφέρουν ότι η Εφες Πίλσεν ίσως και αύριο ανακοινώσει τη λύση του συμβολαίου του Μπόστιαν Νάχμπαρ (!) αφού η απόφαση της διοίκησης είναι δεδομένη και δεν αλλάζει, ενώ όσον αφορά τον Μαυροειδή η κρίσιμη μέρα για το αν θα τον αποκτήσει η Μακαμπί είναι η αυριανή με την ομάδα του Ισραήλ πάντως να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών "παίζοντας" πάντως το δικό της "παιχνίδι".

Ο Νάχμπαρ λοιπόν αναμένεται την Τετάρτη να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν για την Εφες Πίλσεν. Κάποιες φήμες που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζεται να του κάνει πρόταση προς το παρόν δεν έχουν βάση αφού στην τουρκική ομάδα δεν έχουν λάβει κάποιο τέτοιο... μήνυμα αν και πολύ θα το ήθελαν προκειμένου να τον... πουλήσουν πριν τον αποδεσμεύσουν.
Οσον αφορά στη Μακαμπί και τον Μαυροειδή συνεχίζεται το... γαϊτανάκι στο παρασκήνιο. Στη Σερβία έλεγαν το βράδυ της Τρίτης πως ο ατζέντης του Ραντούλιτσα υποστήριζε ότι ο πελάτης του δεν θα φύγει από τη Ζέλεζνικ επειδή η Μακαμπί δεν θέλει να πληρωσει 400.000 bye out. Ο Μαυροειδής είναι stand by ενώ το νέο όνομα που εξετάζουν στην ομάδα του Ισραήλ είναι αυτό του φόργουορντ της Ολίμπια Λουμπλιάνα Γκολούμποβιτς. Ο Γκέρσον πάντως θέλει τον Ραντούλιτσα ως πρώτη επιλογή, ο Μιζράχι στο περιθώριο της κλήρωσης της Ευρωλίγκα θόλωνε τα νερά λέγοντας πως η ομάδα του θα πάρει τον Μαυροειδή και το πυκνό... νέφος γύρω από την υπόθεση αυτή παραμένει μέχρι νεοτέρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails