Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Στην Κίνα (και) ο Μάρμπερι


Επιστροφή στη δράση ή απλά... κατάντια; Ο Στεφόν Μάρμπερι σύμφωνα με δημοσιεύματα αποφάσισε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους αφού έδωσε το πράσινο φως για να φορέσει τη φανέλα της κινεζικής ομάδας Σανζί Ζονγκγιού! Ετσι ακολουθεί τον δρόμο που άνοιξαν πολλοί ακόμη πρώην ΝΒΑερς που βρίσκονται στο φινάλε της καριέρας τους όπως ο Στρομάιλ Σουίφτ και άλλοι.

Ο Νεοϋρκέζος πλέι-μέικερ μετά την άσχημη εμπειρία που είχε με τους Νιου Γιορκ Νικς αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες μέρες στην Κίνα όπου ήδη επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων της Σανζί όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Στη Σανζί αγωνίζεται ως έτερος αμερικανός ο Μορίς Τέιλορ ο οποίος τις προηγούμενες σεζόν έπαιζε στη Μιλάνο με την ομάδα να βρίσκεται μόλις στην 15η θέση της βαθμολογίας (επί συνόλου 17 ομάδων) με απολογισμό 3 νίκες και 10 ήττες!
Την ίδια στιγμή, ο Τζέρι Στακχάους ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί ότι θα έπαιζε στηνΚίνα φέρεται έτοιμος να επιστρέψει στο ΝΒΑ έχοντας δεχθεί πρόταση από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails