Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Πέντε εκατομμύρια ευρώ στον... πάγκο


Στα άκρα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του διεθνή Σλοβένου φόργουορντ Μπόστιαν Νάχμπαρ με την Εφες Πίλσεν με τον πρώην ΝΒΑερ να κατηγορεί την ομάδα του ότι προσπαθεί να τον... κλέψει. Ο Νάχμπαρ παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικά ΜΜΕ με αφορμή τον αγώνα της Ρεάλ με την Εφες Πίλσεν και αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν τους δύο τελευταίους μήνες.
Ο Νάχμπαρ λοιπόν αποκάλυψε πως από τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης με την Ουνικάχα στη Μάλαγα βρίσκεται εκτός πλάνων του Ενγκίν Αταμάν αφού σε εκείνο το ματς έπαιξε 2 λεπτά, με τον Ολυμπιακό έπαιξε 9 λεπτά και με την Ορλεάν 10 ενώ κόντρα στη Ρεάλ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου! «Μη ρωτάτε εμένα για το γιατί δεν έπαιξα. Ρωτήστε τον προπονητή μου», ήταν η απάντησή του όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έπαιξε κόντρα στη Ρεάλ αλλά στη συνέχεια η γλώσσα του... λύθηκε. Αποκάλυψε ότι έχει να μιλήσει με τον Αταμάν πάνω από ένα μήνα (!) και πως η Εφες Πίλσεν προσπάθησε να τον «πασάρει» στη ρωσική Χίμκι Μόσχας πριν την έναρξη της φάσης των 16 αλλά εκείνος αρνήθηκε. Πρόσθεσε δε πως ο Αταμάν βρίσκεται σε κόντρα και με άλλους αστέρες της ομάδας όπως τον Ιγκόρ Ρακότσεβιτς ο οποίος έπαιξε μόλις 4 λεπτά εναντίον της Ρεάλ αλλά και τον Σαντιάγκο που αγωνίσθηκε μόλις 3 λεπτά στο «Βισταλέγκρε». Κοινώς ο Αταμάν κράτησε παίκτες με 5 εκατομμύρια ευρώ συμβόλαια εκτός αγώνα...
«Δεν μου αρέσει να μου κλέβουν τα χρήματα», δήλωσε ο Νάχμπαρ ο οποίος πρόσθεσε πως πριν από δύο μήνες ήρθε σε επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο ανταλλαγής με τον Αξέλ Ερβέλ αλλά πως τελικά η Εφες Πίλσεν αρνήθηκε να γίνει αυτή η ανταλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails