Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Στη Μάλαγα ο Ντίξον, στη Μπιλμπάο ο "Μπόζα"


Κόσμος πάει κι έρχεται στην Ισπανία με δύο γνωριμούς μας να ετοιμάζονται να πιάσουν δουλειά, ένας παίκτης και ένας προπονητής. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ουνικάχα Μάλαγα κέρδισε τη μάχη με την Κάχα Λαμποράλ για την απόκτηση του Χουάν Ντίξον, η δε Μπιλμπάο προορίζει για νέο προπονητή της τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.
Συμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα εφημερίδας της Μάλαγα, ο Χουάν Ντίξον ίσως και σήμερα υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με την Ουνικάχα Μάλαγα προκειμένου να αγωνισθεί και στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα. Ο αμερικανός σκόρερ που εκδιώχθηκε από τον Αρη μετά το επεισόδιο που είχε με τον Φώτη Κατσικάρη ήταν στο στόχαστρο και της Κάχα Λαμποράλ. Στην Ουνικάχα, δε, θα πάρει τη θέση του αμερικανού με γεωργιανό διαβατήριο Σαμόντ Ουίλιαμς το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε τη Δευτέρα.
Στην εκ των ουραγών του πρωταθλήματος Μπιλμπάο αναζητούν νέο προπονητή μετά την απόλυση του Τίξους Βιντορέτα μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στην ομάδα. Πρώτος υποψήφιος να τον αντικαταστήσει σύμφωνα με δημοσίευμα είναι ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Τάου με δεύτερο υποψήφιο τον Κροάτη Γιασμίν Ρέπεσα ο οποίος είναι άνεργος μετά και την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσια της Εθνικής Κροατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails