Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

"Πράσινος" ο Ντραγκίσεβιτς από... Δευτέρα (;)


Ξένο σώμα θεωρείται ο Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς για τον Ερυθρό Αστέρα και πλέον όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό! Οι τελευταίες πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν ότι ο ταλαντούχος πάουερ-φόργουορντ έμεινε ελεύθερος σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών της σερβικής λίγκας όντας εδώ και μήνες απλήρωτος. Μέχρι πότε μπορεί να τακτοποιήσει τις οφειλές προς τον παίκτη η ομάδα του Βελιγραδίου αλλά γιατί δεν θα το κάνει; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα λοιπόν, ομάδας στην οποία προπονητής είναι πλέον ο περσινός τεχνικός του Πανιώνιου Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς, εδώ και τρεις μέρες είναι ελεύθερος και με τη βούλα αφού κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει στη Σερβική Λίγκα. Του οφείλονται όλοι οι φετινοί μισθοί αλλά και ο διακανονισμός που είχε κάνει για τις περσινές οφειλές έχοντας αποδεχθεί να λάβει το 35% αυτών των οφειλών και παράλληλα τη μείωση των φετινών του απολαβών λόγω της οικονομικής στενότητας στην ομάδα.
Όμως η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα δεν ήταν τυπική σε καμία από τις υποχρεώσεις της και έτσι ο παίκτης δικαιώθηκε στην Επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών την περασμένη Δευτέρα και τυπικά είναι ελεύθερος. Βάσει του νόμου, ο Ερυθρός Αστέρας έχει περιθώριο 8 ημερών για να καλύψει τις οφειλές προς τον παίκτη και να τον κάνει πάλι δικό της, διορία που λήγει την προσεχή Δευτέρα αλλά ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν είναι ορατό αφού αφενός δεν υπάρχουν τα χρήματα, αφετέρου έχει ραγίσει το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έως τώρα δεν έχει προχωρήσει στην κάλυψη του κενού του τραυματία Τσαρτσαρή, είναι ορατό ότι κάτι… περιμένει και αυτό που πρέπει λογικά να περιμένει είναι η και τυπικά αποδέσμευση του παίκτη την ερχόμενη Δευτέρα ώστε να μείνει ελεύθερος και να τον αποκτήσει δίχως να δώσει χρήματα για buy out στον Ερυθρό Αστέρα. Σημειώστε, δε, ότι μάνατζερ του παίκτη είναι ο γνωστός Σέρβος Μιοντράγκ (Μίσκο) Ραζνάτοβιτς με τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει συνεργαστεί πολλάκις στο παρελθόν.
Ο ίδιος ο μάνατζερ του παίκτη, σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που έχουν κάνει πρόταση στον παίκτη ενώ σε άλλες δηλώσεις του προσπάθησε να θολώσει τα νερά υποστηρίζοντας πως "είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να μην αποκτήσει κάποιον παίκτη έως το τέλος της σεζόν".

5 σχόλια:

  1. poso kaliteros einai aftos apo ton Golemac? den eironevomai, pragmatiki aporia einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από Δευτέρα, αλλά από Δευτέρα Παρουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (Από όσα έχω δει σε 2 περσινούς και έναν φετινό του αγώνα): Από τον Γκόλεματς είναι καλύτερος σκόρερ αφού δημιουργεί φάσεις. Υστερεί σε εμπειρία και θέλει δουλειά στην άμυνα (με εξαίρεση τα ριμπάουντ αφού διαθέτει καλό τάιμινγκ). Οσο τα περί... Δευτέρας Παρουσίας, μπορεί να είναι κι έτσι. Κάποια... Δευτέρα θα φανεί το τι θα συμβεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μάρκους Χέισλιπ έμεινε ελεύθερος από τους Σπερς και το πρώτο και μεγαλύτερο βήμα για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό έγινε! «Πάει εκτός ΝΒΑ» είπαν τα «Σπιρούνια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O τρελαμένος ο Θανάσης ανακοίνωσε στο ημίχρονο του ΠΑΟ-Κολοσσός την μετεγγραφή του Χέισπλιπ στον ΠΑΟ!!!Εγένετο χαμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails