Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Επέστρεψε στους Τζαζ ο Κουφός

Ούτε... εβδομάδα δεν άντεξαν να μείνουν η Γιούτα Τζαζ δίχως τον Κώστα Κουφό. Ο διεθνής Ελληνας σέντερ ο οποίος πρίν λίγες μέρες είχε σταλεί στο NBDL και στην ομάδα Γιούτα Φλας κλήθηκε πίσω στους Τζαζ όπως ανακοίνωσε ο Τζένεραλ Μάνατζερ της ομάδας Κέβιν Ο'Κόνορ.
Ο Κουφός πρόλαβε να παίξει όλο κι όλο ένα ματς με τη Γιούτα Φλας έχοντας σε 29 λεπτά συμμετοχής 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και μία ασίστ αλλά ο Τζέρι Σλόαν, προπονητής των Γιούτα Τζαζ τον ζήτησε πίσω.

6 σχόλια:

  1. Ο Σλόαν δεν ήταν που υποστήριζε μια εβδομάδα πριν ότι έπρεπε να τον είχαμε πάει νωρίτερα στο NBDL; Πέρσι ο Κουφός δεν έπαιζε επιδή ο κόουτς δεν εμπιστεύεται τους rookies, φέτος; Μυρίζει trade η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. genika stin ellada o typos apofevgei tis sklires alitheies. mia apo aftes einai oti fetos o koufos paei poli heirotera apo perisi kai oi oi jazz den mporei na einai ikanopoiimenoi apo tin parousia tou me vasi kai to noumero tou draft pou xodepsan epano tou. defteri alitheia einai oti, an katalavei oti to mellon tou sto NBA einai pragmatika episfales, poli diskola tha ton doume sintoma xana me tin ethniki. triti alitheia (afti einai diki mou ektimisi) einai oti tha eprepe na eihe meinei allon ena hrono toulahiston sto ohio state, ena 'emporiko' kollegio me megali provoli. pio kerdismenos apo tora tha eihe vgei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ banou
    Οχι banou. Τραυματιστηκε στο... γνωστό σημείο ο Μπούζερ (εκεί που έχει χτυπήσει άλλες δύο φορές) και τον φώνακαν πίσω
    @ ανωνυμος
    Δεν συμφωνώ φίλε μου. Ο Κουφός πέρυσι στάθηκε τυχερός γιατί ο Οκούρ ήταν τραυματιας και ειχε και το θανατο του πατέρα του, ο Κιριλένο μία από τα ίδια και έτσι αναγκαστικά ο Σλόαν τον χρησιμοποίησε. Φέτος που όλοι τους ειναι υγιείς, απλά δεν παίζει. Φυσικά δεν είμαι στις προπονήσεις της Τζαζ για να βλέπω την πρόοδό του. Αν έχει υπομονή θα έρθει η ώρα του. Αν δεν έχει, θα έρθει... στην Ελλάδα και σύντομα. Οσο για το να έμενε στο κολέγιο, ειμαι και εγώ της ίδιας άποψης αφού θεωρώ ότι σε 4 χρόνια ωριμάζεις και μαθαίνεις πολλά περισσότερα για τα βασικά του μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κουφός ήλπιζε το καλοκαίρι ότι ο Boozer και ο Okur θα έκαναν opt-out από τα συμβόλαιά τους και ο Millsap θα έφευγε μέσω free agency, ή τουλάχιστον ένας συνδυασμός αυτών. Τελικά τίποτα από αυτά δεν έγινε και το αποτέλεσμα είναι ότι ο Κουφός παραμένει θαμμένος στο rotation, ενώ ακόμα και ο Fesenko παίζει καλύτερα από αυτόν.

    Το καλύτερο θα είναι να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο D-League, να βελτιώσει όσο μπορεί το παιχνίδι του έτσι ώστε να είναι έτοιμος για του χρόνου, οπότε και ενδέχεται να έχει ουσιαστικό ρόλο, αφού ο Boozer γίνεται free agent το καλοκαίρι και ανοίγει λίγος χώρος στο rotation. Σημειωτέον ότι ο Κουφός έχει εξασφαλισμένο (guaranteed) το συμβόλαιό του για το 2010-2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι είναι Β.Α. οπως τα γράφεις για τις option του Κουφού. Πάντως, επειδή πολλά παίζονται τις τελευταίες μέρες δεν αποκλείεται να μπει σε κανενα πακετο ανταλλαγής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. den diafono oti polla pragmata den exartontai apo ton koufo. omos to na mpenovgainei sto NBDL h na arhisei na ginetai simpliroma se antallages den einai akrivos afto pou perimename ki elpizame. telos panton, tha deixei. kapoia stigmi oi sigkiries mporei na ton voithisoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails