Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

"Κουράστηκα να παίζω..." - Εκτός Μουντομπάσκετ (και) ο Πάρκερ


Να... απουσιάσει ο επόμενος. Μετά τον Κινέζο γίγαντα Μινγκ Γιάο ήρθε η σειρά του Γάλλου σούπερ-σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς Τόνι Πάρκερ να αποκαλύψει ότι δεν πρόκειται να αγωνισθεί στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας. Ο Πάρκερ σε δηλώσεις του υποστήριξε πως "είμαι κουρασμένος, έχω κουραστεί να παίζω μπάσκετ 12 μήνες τον χρόνο" προσθέτοντας πως "μετά την περσινή περιπέτειά μου όταν τραυματίστηκα στο πόδι στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, δεν θέλω να ρισκάρω εκ νέου, χώρια που χρειάζομαι ξεκούραση".


Ο T.P. παρά το γεγονός ότι έχει δηλώσει πως θέλει να κατακτήσει έναν τίτλο με την Εθνική Γαλλίας και να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες βάζει πάνω από όλα την επιθυμία του για ξεκούραση και έτσι θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα απουσιάσει από το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. "Τα προηγούμενα πέντε καλοκαίρια έπαιζα συνεχώς. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ", δήλωσε ορθά κοφτά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΝΒΑ ο Πάρκερ και ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των τρικολόρ το προσεχές καλοκαίρι.
Να θυμήσουμε πως τόσο ο Ισπανός σέντερ Πάου Γκασόλ όσο και ο Αργεντίνος γκαρντ Μάνου Τζινόμπιλι έχουν δηλώσει πρόσφατα πως θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να δώσουν το παρόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτι που σημαίνει ότι η διοργάνωση θα χάσει αρκετή έως πολύ από την αίγλη της δίχως παίκτες τέτοιο βεληνεκούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails