Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Στην ΤΣΣΚΑ ο Μενσά-Μπονσού!


Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με τη... βούλα είναι πλέον ο Βρετανός σέντερ "Ποπς" Μενσά-Μπονσού. Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή σεντερ ο οποίος φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στους Χιούστον Ρόκετς, στη συνέχεια έπαιξε στους Τορόντο Ράπτορς και έμεινε ελεύθερος για να ενταχθεί στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Ρωσίας.
Ο Νάνα Πάπα Γιάου Ντουένε "Ποπς" Μενσά Μπονσού (όπως είναι το πλήρες όνομά του...) πέρυσι αγωνίσθηκε στη Μπανταλόνα από την οποία όμως αποχώρησε στα μισά της χρονιάς για να πάει στο ΝΒΑ. Ο Μπονσού που γεννήθηκε στο Λονδίνο από Γκανέζους γονείς είναι 26 ετών και έχει ύψος 2μ.06. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσιγκτον και στη συνέχεια έπαιξε για λίγο στους Ντάλας Μάβερικς, στο NBDL, τη Μπενετόν Τρεβίζο, τη Μπανταλόνα και φέτος σε δύο ομάδες του ΝΒΑ. Ο Βρετανός σέντερ αναμένεται στη Μόσχα την Πέμπτη αλλά δεν πρόκειται να αγωνισθεί στο ματς με την Κάχα Λαμποράλ για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων.
Υ.Γ. Το πλήρε όνομα του Μενσά-Μπονσού στη διάλεκτο των Twi στη Γκάνα σημαίνει... Βασιλιάς (Nana) Πατέρας (Papa) Γεννημένος την Πέμπτη (Yaw) Τρεις (Mensah) Φάλενες (Whale)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails