Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

"Καυτές" ανταλλαγές ενόψει στο ΝΒΑ


Αμάρε Στανταμάιρ, Ρέι Αλεν, Κρις Μπος, Μόντα Ελις, Λουόλ Ντένγκ ακόμη και Ντουέιν Γουέιντ. Η 18η Φεβρουαρίου οπότε ολοκληρώνονται οι ανταλλαγές παικτών στο ΝΒΑ δεν μοιάζει και τόσο μακρινή και ήδη πολλά σπουδαία ονόματα all-star παικτών έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων των ομάδων. Στις ΗΠΑ θεωρείται δεδομένη η φυγή του Στανταμάιρ από τους Σανς, το Γκόλντεν Στέιτ θέλει τον Ρέι Αλεν ενώ ο Μπος δείχνει να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου των Ράπτορς και ο Γουέιντ συνεχίζει να φύγει από το Μαιάμι.

Το πιο καυτό όνομα των ημερών είναι ο Στανταμάιρ των Σανς. Ο σέντερ της ομάδας του Φοίνιξ θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει ανταλλαγή με τη Μινεσότα, το Γκόλντεν Στέιτ και το Κλίβελαντ να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και ακόμη Σικάγο, Μαιάμι, Φιλαντέλφια και Νιου Τζέρσει να ετοιμάζουν προτάσεις. Η Μινεσότα είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι και τα δικαιώματα του Ισπανού Ρίκι Ρούμπιο (επιλογή Νο5 στο περσινό ντραφτ) προβάλλοντας τον ως διάδοχο του Στηβ Νας. Οι δε Καβαλίερς προσφέρουν τον Ζιντρούνας Ιλγκάουσκας και τον φόργουορντ JJ Χίκσον σε ένα trade που είναι πιο συμβατό λόγω και των συμβολαίων των παικτών.
Το Γκόλντεν Στέιτ γλυκοκοιτάζει τον Στανταμάιρ αλλά περισσότερο επιδιώκει να ξεφορτωθεί τον σκόρερ Μόντα Ελις ώστε να αφήσει χώρο στον ρούκι Στέφεν Κάρι. Οι Ουόριορς λέγεται ότι ζήτησαν από τους Σέλτικς τον Ρέι Αλεν προσφέροντας «πακέτο» τον Ελις και τον Βλαντιμίρ Ραντμάνοβιτς.
Στο Τορόντο ο Κρις Μπος θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα δοθεί ανταλλαγή με στόχο των Ράπτορς έναν σκόρερ από την περιφέρεια ενώ οι Κλίβελαντ Καβαλίερς συνεχίζουν να ψάχνουν έναν ψηλό για να τον βάλουν δίπλα στον Σακίλ και αν δεν… κάτσει του Στανταμάιρ θα στραφούν στον Τρόι Μέρφι της Ιντιάνα είτε στον Αντόν Τζέιμσον της Ουάσιγκτον. Τέλος οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς αν και δεν το… παραδέχονται είναι διατεθειμένοι να δώσουν σε ανταλλαγή τον Αντρέ Μίλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails