Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Θέλει Μάσει, πήρε Πόποβιτς η Εφες Πίλσεν!


Μόλις μία μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης για την αποδέσμευση του Τζερεμάϊα Μάσεϊ και ο χορός των μνηστήρων για την απόκτησή του ξεκίνησε. Μετά λοιπόν τις Μούρθια (κατέθεσε επίσημη πρόταση) και Ζαλγκίρις Κάουνας σειρά είχε η Εφες Πίλσεν που σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τουρκία θέλει όχι μόνο τον αμερικανό (με σκοπιανό διαβατήριο) φόργουορντ αλλά και τον Ιμπραίμ Τζάαμπερ ενόψει της φάσης ων 16 της Ευρωλίγκα αν και προς το παρόν ανακοινώθηκε η απόκτηση του Σέρβου γκαρντ Μπόγιαν Πόποβιτς από τη Λιέτουβος Ρίτας.
Οπως λοιπόν αναφέρει το δημοσίευμα  Εφες Πίλσεν έχει κάνει μέχρι στιγμής τη μεγαλύτερη (οικονομικά) πρόταση στον Μάσεϊ και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις. Σύμφωνα δε με δημοσιευμα στην Ιταλία, πιθανή έλευση του Μάσεϊ στην Εφες Πίλσεν ίσως προκαλέσει αλυσιδωτές αλλαγές με τον Μπόστιαν Νάχμπαρ να αποχωρεί και να πηγαίνει στην ιταλική Λοτομάτικα Ρόμα ως αντάλλαγα για τον Ιμπραίμ Τζάαμπερ με την ιταλική ομάδα να ενδιαφέρεται για τον αμερικανό Μαρκις Γκριν ως αντικαταστάτη του "Ibby".
Πάντως στην Τουρκία η Εφες Πίλσεν προχώρησε και επίσημα στην ανακοίνωση της απόκτησης του Σέρβου πλέι-μέικερ Μπόγιαν Πόποβιτς από τη Λιέτουβος Ρίτας η οποία μετά τον αποκλεισμό της από τους 16 της Ευρωλίγκα έδωσε με δανεισμό και τον Μπορόβνιακ στον Πανιώνιο.

2 σχόλια:

  1. Α ρε Μάσευ...Α ρε Μάσευ...Περιζήτητος είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι και αυτό το διαβατήριο Σκοπίων στη μέση, βλέπεις Kantharos που τον κάνει ακόμη πιο περιζήτητο. Να δω όμως τελικά που θα καταλήξει. Η Μούρθια πήρε τον Ασελιν, η Εφες (επισήμως) δεν τον θέλει. Η Ζαλγκίρις δεν έχει (άλλα) λεφτά. Προς το παρόν απομένουν Μακαμπί και Αρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails