Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Βόμβα Ρεάλ με Μίλιτσιτς αντί 7,5 εκατομμυρίων ευρώ!


"Λεφτά έχουμε" που έλεγαν και σε μια παλιά ελληνική ταινία, φράση που χρησιμοποιούν στη Ρεάλ Μαδρίτης αφού σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σερβία η «βασίλισσα» ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της τον σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς Ντάρκο Μίλιτσιτς προσφέροντάς του συμβόλαιο δυόμιση χρόνων αντί 7,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τον νομικό εκπρόσωπο του Μίλιτσιτς, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Μίλιτσιτς ο οποίος βρίσκεται βαθιά στην άκρη του πάγκου των Νικς τη φετινή σεζόν ενώ τις τελευταίες εβδομάδες έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει και άμεσα μάλιστα στην Ευρώπη αφού στο ΝΒΑ δεν παίζει.
Λέγεται ότι για τον παίκτη ενδιαφέρον εξέφρασε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά η Ρεάλ έχει… ζεστό χρήμα από τις τσέπες του Φλορεντίνο Πέρεζ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.
«Ο Μάρκο θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αφού έχει συμβόλαιο με τους Νικς έως το τέλος της σεζόν», υποστήριξε ο Μαρκ Κορστάιν, πρόεδρος της εταιρείας Pinnacle που εκπροσωπεί τον Μίλιτσιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails