Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Θρήνος στη Ντιζόν


Δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά η σεζόν στο μπάσκετ αφού μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αμερικανού γκαρντ της Οβαρένσε Κέβιν Γουάιντμοντ στις 26 Οκτωβρίου, ένας ακόμη μπασκετμπολίστας έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για τον μόλις 19χρονο γκαρντ της Ντιζόν Ζοναθάν Μπουρίς (φωτό, δεξιά) ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο Μπουρίς ο οποίος μόλις φέτος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ντιζόν αγωνίσθηκε την Κυριακή το βράδυ στον αγώνα νέων των ομάδων Ντιζόν και Ιερ Τουλόν για 13 λεπτά και στη συνέχεια επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή με πούλμαν στη Ντιζόν. Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητό του αλλά λίγα λεπτά αργότερα στον δρόμο με κατεύθυνση την περιοχή Πιγί-αν-Οσουά το όχημά του συγκρούσθηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο δρόμο και πριν προλάβουν τα σωστικά συνεργεία να τον βοηθήσουν.
Ο Μπουρίς ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων Γαλλίας η οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούνιο στη Νέα Ζηλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails