Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Φήμες για Μπλατ αντί Πασούτιν στην ΤΣΣΚΑ


Οι πρώτες φήμες περί αποχώρησης του Εβγκένι Πασούτιν από τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν στη Ρωσία με τον Ντέιβιντ Μπλατ να φέρεται ως πιθανότερος αντικαταστάτης του. «Εμπιστοσύνη» στον Πασούτιν έδειξε πάντως με δηλώσεις του ο Βατούτιν. Τρίζει και η καρέκλα του Τριφούνοβιτς στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.


Σύμφωνα λοιπόν με φήμες που κυκλοφόρησαν στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ήδη προσεγγίσει τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Ρωσίας Ντέιβιντ Μπλατ για να αντικαταστήσει τον Πασούτιν από τον οποίο δεν είναι ευχαριστημένοι στη διοίκηση της ομάδας. Πάντως, το αφεντικό της ομάδας, ο μάνατζερ Σεργκέι Βατούτιν σε συνομιλία που είχε με φιλάθλους της ομάδας υποστήριξε πως «είναι ακόμη νωρίς για να κρίνουμε το έργο του Πασούτιν».

Ανάλογες φήμες με αυτές του Πασούτιν κυκλοφόρησαν και για τον Σέρβο προπονητή της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς. Ο «Τρίφα» που πέρυσι εργάσθηκε στον Πανιώνιο έχει ήδη προχωρήσει σε δύο αλλαγές στο ρόστερ (Σούτον, Γουάιτ) αλλά η ομάδα αγνοεί τη νίκη στη ρωσική Σουπερλίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails