Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Ο Τζέιμς Γουάιτ στη Σπαρτάκ


Οι αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων ανά την Ευρώπη συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Ετσι, μετά την απόκτηση του Σαμόντ Ουίλιαμς από την Ουνικάχα Μάλαγα και του Ρόντνεϊ Κάρνει από τη Μπιλμπάο στην Ισπανία, σε αλλαγές προχώρησαν η Βόννη στη Γερμανία, η Ιέρ Τουλόν και η Γκραβελίν στη Γαλλία και η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία.


Η Βόννη απέκτησε τον αμερικανό σέντερ Ρόναλντ Ντιπρί για να αντικαταστήσει τον τραυματία για τους τρεις επόμενους μήνες Βίνσεντ Γιάρμπροου. Ο Ντιπρί που μετράει 154 ματς στο ΝΒΑ, πέρυσι αγωνίσθηκε στο NBDL με την Τούλσα (19,8 πόντοι και 6,6 ριμπάουντ) και τη Γιούτα Φλας (17,3 πόντοι, 7,3 ριμπάουντ).

Η Ιέρ Τουλόν στη Γαλλία απέκτησε τον αμερικανό πλέι-μέικερ Τερέλ Εβερετ, απόφοιτο του Πανεπιστημίου Οκλαχόμα. Ο Εβερετ θα πάρει τη θέση του τραυματία Ντάνιελ Χόρτον ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Η Γκραβελίν έδωσε τον αμερικανό φόργουορντ Κέρτις Σούμπερτ στη βελγική Ντέξια Μονς αφού δεν βρισκόταν πλέον στα πλάνα του προπονητή.

Στη Ρωσία, η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης μετά τον σέντερ Γκόραν Σούτον προχώρησε και στην απόκτηση του αμερικανού φόργουορντ Τζέιμς Γουάιτ ο οποίος είχε αγωνισθεί και στο ΝΒΑ με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Γουάιτ πέρυσι αγωνίστηκε σε 7 ματς των Χιούστον Ρόκετς έχοντας 2 πόντους μέσο όρο και στη συνέχεια στο NBDL με την Αναχάιμ Αρσεναλ έχοντας 25,9 πόντους και 5,1 ριμπάουντ μέσο όρο.

Τέλος, ο γνωστός μας από τη θητεία του στον Πανιώνιο Μπράνκο Τσβέτκοβιτς επέστρεψε στην ομάδα στην οποία αναδείχθηκε, τη Ζέλεζνικ, του Βλάντο Τζούροβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails