Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Οταν ο Ποπάι συνάντησε τον... Βρούτο


Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες… Ο Ποπάι Τζοουνς, πρώην παίκτης του ΝΒΑ και νυν μέλος του προπονητικού τημ των Ντάλας Μάβερικς πέρασε λίγες ώρες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής όταν συνελήφθη, μετά από καταγγελίες μοτοσικλετιστών, να οδηγεί… τύφλα στο μεθύσι. Τόσο τύφλα, δε, που όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του για να περάσει από αλκοτέστ της τροχαίας, έφαγε τα μούτρα του όχι από τον… Βρούτο αλλά από το πεζοδρόμιο!

Όλα συνέβησαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας. Η καταγγελία που έφτασε στην τροχαία από οδηγούς δικύκλων έκανε λόγο για ένα αυτοκίνητο που οδηγεί επιθετικά στους δρόμους του Ντάλας. Η τροχαία δεν άργησε να εντοπίσει το αυτοκίνητο και να το σταματήσει. Από μέσα βγήκε ο θηριώδης Ποπάι Τζόουνς των 209 εκατοστών, τύφλα στο μεθύσι. Αν και αρχικά αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, στη συνέχεια πήγε να κάνει το αλκοτέστ, αλλά όπως προχωρούσε σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε στη μύτη, τα χείλη, το ζυγωματικό και στο κούτελο. Κοινώς, έφαγε τα μούτρα του…
Οδηγήθηκε στο τμήμα όπου πέρασε λίγες ώρες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής μέχρι να πληρώσει εγγύηση και να αφεθεί ελεύθερος. Η αστυνομία αρνήθηκε κάθε φήμη που έκανε λόγο για άσκηση βίας προς τον Τζόουνς και υποστηρίζει ότι υπάρχει καταγεγραμμένο στην κάμερα του περιπολικού όλο το συμβάν ενώ την πιο γλαφυρή νότα στο περιστατικό έδωσε –ως συνήθως- ο ιδιοκτήτης των «Μαβς» Μαρκ Κιούμπαν όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο εφημερίδας του Ντάλας. «Και εσάς τι σας νοιάζει τι έγινε. Κάνετε ρεπορτάζ για κάθε σύλληψη μεθυσμένου οδηγού στο Ντάλας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails