Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

"Σφύρα, δεν βλέπεις το πόδι μου;"... "Δεν μπορώ, γίνεται αιφνιδιασμός..."


Τον χειρότερο τραυματισμό της έως τώρα καριέρα του βίωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Καναδός έντερ Λιβόν Κένταλ στον αγώνα του Μαρουσίου με την Κάχα Λαμποράλ. Ο ιδιαίτερα αγαπητός διεθνής Καναδός σέντερ που θα μείνει 2-3 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης εξήρε τη βοήθεια του ιατρικού τημ της ομάδας του αλλά παράλληλα καυτηρίασε τη στάση των διαιτητών της αναμέτρησης μόλις τραυματίστηκε μέσω του newsletter που στέλνει, εδώ και τρία χρόνια, στους φίλους του, ο πατέρας του Σάιμον Κένταλ μέσω e-mail.
Στο τελευταίο newsletter που έστειλε λοιπόν στους φαν του Κένταλ, ο πατέρας του Σάιμον (ένας από τους διασημότερους συνθέτες και τραγουδιστές φολκ, κάντρι και τζαζ στον Καναδά, βραβευμένος με 2 Grammy) αναφέρεται με κάθε λεπτομέρεια ο τραυματισμός του Λιβόν αλλά και ο διάλογος που είχε με τους διαιτητές όταν προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ. "Σφύρα, σε παρακαλώ, δεν βλέπεις το πόδι μου", είπε πεσμένος στο παρκέ ο Λιβόν Κένταλ στον ένα εκ των τριών διαιτητών προσπαθωντας να κρατήσει την ψυχραιμία του βλέποντας τον αστράγαλό του σε γωνία 90 μοιρών να κρέμεται από το πόδι του. Ο διαιτητής όμως ουδόλως ευαισθητοποιήθηκε στη θέα του ποδιού του Κένταλ αφού του απάντησε... "δεν μπορώ, γίνεται αιφνιδιασμός αυτή τη στιγμή"...
Ο Κένταλ είχε να πει τα καλύτερα λόγια στον πατέρα του Σάιμον για τη συμπαράσταση των ανθρώπων του Μαρουσίου, για τις πρώτες βοήθειες που του παρείχε ο γιατρός της ομάδας ο οποίος του επανατοποθέτησε τον αστράγαλο ενώ όταν έφτασε στο σπίτι ήταν ευδιάθετος παρά τον σοβαρό του τραυματισμό. Στον επίλογο της ενημέρωσης προς τους φαν του γιού του, ο Σάιμον Κένταλ έδωσε και το e-mail του Λιβόν για όσους θέλουν να του στείλουν ευχές για ταχεία ανάρρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails