Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Θέλει Ντούμπι η "Φενέρ"


Έναν παίκτη με προϋπηρεσία στο ΝΒΑ έχει βάλει στο μάτι η Φενέρμπαξε/Ούλκερ προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο διωγμένος Ουίλι Σόλομον. Ο παίκτης που ενδιαφέρει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης είναι ο Κουίνσι Ντούμπι ο οποίος «κόπηκε» από τους Τορόντο Ράπτορς και ενδέχεται να συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα άμεσα. Μετακινήσεις σε Ολντενμπουργκ, Βιλερμπάν και Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.
Εξάλλου, η Ολντενμπουργκ προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Τζέισον Γκάρντνερ προχώρησε στην απόκτηση του αμερικανού γκαρντ/φοργουορντ Μπράιαν Μπέιλι ο οποίος πέρυσι αγωνίσθηκε στην πολωνική Τουρόβ.
Στη Γαλλία η Βιλερμπάν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αμερικανού Ρόουλ Μάρσαλ προκειμένου να βγει από την αγωνιστική κρίση ενώ στα υπόψη βρίσκεται και ο Γάλλος γκαρντ Μικαέλ Ζελαμπάλ.
Η Ρεάλ λέγεται ότι ενδιαφέρεται για τον Βρετανό σέντερ Ποπς Μενσά-Μπονσού ο οποίος πέρυσι έπαιξε σε Μπανταλόνα και Τορόντο και φέτος «κόπηκε» πριν λίγες μέρες από τους Χιούστον Ρόκετς.
Τέλος στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, μετά τον προπονητή Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς έφυγε και ο αμερικανός σέντερ Αλτον Φορντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails