Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Η "απόδραση" του "Τσκίτα" και άλλες... γαργαλιστικές λεπτομέρειες...

Προσχεδιασμένο "έγκλημα" ήταν όπως αποδείχθηκε η ξαφνική φυγή του Γεωργιανού σέντερ Νικολόσζ Τσκιτισβίλι ο οποίος κορόϊδεψε με τον χειρότερο τρόπο τον Πανιώνιο που τον περίμενε ένα μήνα να βγάλει βίζα και του έδωσε συμβόλαιο για όλη τη χρονιά. Διαβάστε όλο το χρονικό της "απόδρασης" του Τσκιτισβίλι και γιατί ο Πανιώνιος μπορεί και... πρέπει να του κόψει το μπάσκετ. Το σπίτι, η φιλενάδα του, και το φαξ της ΕΟΚ που χτύπησε συναγερμό στη Νέα Σμύρνη.

Ολα όσα θα διαβάσετε παρακάτω δεν είναι σενάριο κατασκοπικής ταινίας του Χόλιγουν αλλά πραγματικότητα όσο και αν μοιάζουν απίστευτα. Ο Τσκιτισβίλι λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης μετά την προπόνηση στη Νέα Σμύρνη πήγε με άνθρωπο της ομάδας στο σπίτι το οποίο του είχε νοικιάσει ο Πανιώνιος για πρώτη φορά. Μέχρι την Πέμπτη έμενε σε ξενοδοχείο και συνοδεία παράγοντα της ομάδας πήγε στο καινούργιο σπίτι, πήρε το κλειδί και αναχώρησε για το ξενοδοχείο προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να μετακομοίσει. Οντως, γύρω στις 10 το βράδυ πήγε στο ξενοδοχείο και λίγο αργότερα αποχαιρέτησε τους υπαλλήλους μπαίνοντας μαζί με την ανήλικη (!!!) φιλενάδα-συνοδό του σε ταξί. Εκτοτε η τύχη του αγνοείται αφού όλα δείχνουν ότι έφυγε αεροπορικώς από την Αθήνα είτε αργά το βράδυ είτε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (το πιθανότερο) δίχως πάντως να διαμείνει στο σπίτι που του είχε νοικιάσει ο Πανιώνιος.
Το πρωί τη Παρασκευής όλοι τον περίμεναν για να πληρωθεί την πρώτη δόση του συμβολαίου του αλλά αυτός δεν εμφανίσθηκε. Υπέθεσαν ότι θα ξεκουραζόταν και ότι θα πήγαινε στα γραφεία το απόγευμα και δεν τον αναζήτησαν. Οταν όμως γύρω στις 3 το μεσημέρι εμφανίσθηκε στο φαξ των γραφείων αίτημα της ΕΟΚ για αποστολή του letter of clearence του παίκτη στη... νέα του ομάδα χτύπησε συναγερμός και όλοι κατάλαβαν ότι ο "Τσκίτα" όχι μόνο είχε εξαφανισθεί αλλά είχε προσχεδιάσει τη φυγή του αφού δεν είναι δυνατόν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες να βρήκε εισιτήρια να φύγει από την Ελλάδα, να βρήκε και να συμφώνησε με νέα ομάδα και αυτή να ζήτησε το letter of clearence.
Ο Πανιώνιος πρόκειται να κυνηγήσει (και καλά θα κάνει) τον παίκτη αρχικά με διακοπή συμβολαίου για έξι μήνες (από τη Δευτέρα και εφόσον δεν εμφανισθεί, που δεν θα εμφανισθεί στο ματς του Σαββάτου με την Ολύμπια Λάρισας) και φυσικά να του κόψει το μπάσκετ τουλάχιστον για φέτος με καταγγελία και στη FIBA.

3 σχόλια:

  1. ...και πολυ καλα θα κανει...

    Τελικα ομως, του εφαγε χρηματα του Πανιωνιου ή οχι..;
    Γιατι αν ειναι απλα αντιεπαγγελματικη η φυγη του, αν πηρε και χρηματα ειναι κλεφτης...

    keraynopoylos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρις να ξερω το παρασκηνιο της υποθεσης μπορω μονο να υποθεσω οτι ο Πανιωνιος χρησιμοποιηθηκε σαν μοχλος πιεσης για την Fuenlabrada απο τον ατζεντη του γεωργιανου.. τωρα βεβαια ετσι που τα μπλεξανε μονο με αποζημιωση θα παρει το letter of clearance η Fuenlabrada (αν οντως παει εκει..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Keraynopoylos
    Το... πρόλαβαν και δεν πήρε χρήματα. Ειχε μια επιταγή της εγγύησης του συμβολαίου του που απλά τώρα έχει ίση αξία με ένα απλό κομμάτι χαρτί.
    @ The Hoop
    Ο Πανιώνιος "χρησιμοποιήθηκε" εν αγνοία του. Πραγματικά, δεν ήξερε κανείς το παραμικρό. Απλά θα σου πω ότι μέχρι την Πέμπτη... γκρίνιαζε για να μπει στο νοικιαζόμενο σπίτι αφού είχε βαρεθεί το ξενοδοχείο. Κανονικό θέατρο ο τύπος ενώ το σχεδίαζε, όπως φαίνεται, μέρες... Θέλω να πιστεύω ότι ο Πανιώνιος δεν θα τον αφήσει σε χλωρό κλαρί και δεν θα ζητήσει αποζημίωση αλλά το... κεφαλι του. Βέβαια στις εποχές που ζούμε Money Talks αλλά υπάρχει και το φιλότιμο και στον Πανιώνιο έχουν από τέτοιο αρκετό ώστε να του πάρουν το κεφάλι (όπως θεωρώ προσωπικά ότι πρέπει να κάνουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails