Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Τραβάει το σχοινί ο "Τσκίτα"


Δεν φτάνει που την έκανε σαν... κλέφτης, ζητάει και τα ρέστα από πάνω ο Τσκιτισβίλι. Φαίνεται λοιπόν πως η ιστορία με την κοπάνα του Γεωργιανού (ο οποίος είναι πλέον persona non gratta στη Νέα Σμύρνη) έχει πολύ ζουμί. Οπως αποκάλυψε το πρωί του Σαββάτου η ισπανική εφημερίδα Marca ο Τσκιτισβίλι βρίσκεται στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Φουενλαμπράδα και υποστηρίζει ότι έφυγε από την Ελλάδα επειδή ο Πανιώνιος δεν τήρησε τους όρους του συμβολαίου του...
Οπως αναφέρεται λοιπόν στο ρεπορτάζ της Marca ο Τσκιτισβίλι υποστηρίζει ότι δεν είχε πληρωθεί ούτε ένα ευρώ από τον Πανιώνιο και πως η ομάδα δεν τον έβαλε έγκαιρα σε σπίτι όπως προέβλεπε το συμβόλαιο με αποτέλεσμα να αποφασίσει... μόνος του να το σπάσει. Πλέον το "μπαλάκι" περνάει στα χέρια της FIBA που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ή αν προτιμάτε "ελπίζει" ο Τσκιτισβίλι, θα αποφασίσει μέσα στην εβδομάδα για τη λύση της υπόθεσης. "Αμ, δε" θα λέγαμε εμείς, αφού ο Πανιώνιος είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση στα άκρα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήδη έστειλε εξώδικο στον παίκτη για την καθυστέρηση (του) στην είσπραξη του μισθού του και με δεδομένο ότι το απόγευμα δεν θα εμφανισθεί στο ματς με την Ολύμπια Λάρισας, τη Δευτέρα θα κατατεθεί διακοπή συμβολαίου στον ΕΣΑΚΕ για έξι μήνες (ώστε η οι κυανέρυθροι να είναι τυπικοί σε όλα) και ακολούθως θα γίνει καταγγελία στη FIBA.

4 σχόλια:

  1. Χωρις να θελω να φανω απολυτος και ερειστικος...

    Να τον πατησουν κατω και να βλεπει πορτοκαλι μπαλα μονο απο την τηλεοραση για 6 μηνες..!

    Τι νομιζε, οτι ειναι εντελως χωριο ο Πανιωνιος και θα κανει οτι θελει;

    Οπως λεγαμε οτι πρεπει να διασφαλιστουν τα δικαιωματα των παικτων, αντιστοιχα και των ομαδων, αρα να τιμωρηθει παραδειγματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν διαφωνώ ούτε σε μία λέξη σου. Και εξ' όσων γνωρίζω, ο Πανιώνιος δεν είναι διατεθημένος να τον αφήσει σε χλωρό κλαρί. Αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος για το ρεζιλίκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγο ως πολύ υπερβολικά, μου φαίνονται όλα αυτά.

    Πρώτα απ'όλα δεν ξέρουμε τους ακριβείς όρους και ρήτρες του συμβολαίου.
    Δεν γνωρίζουμε τί αναφερόταν στο συμβόλαιο αν δεν τηρείτο κάποιος όρος και τί χρονικούς περιορισμούς ενδεχομένως έχουν κάποιοι από αυτούς.
    Από κει και πέρα, αν οριζόταν η Παρασκευή 20/11 ως ημέρα καταβολής χρημάτων, καλό θα ήταν για παν ενδεχόμενο, αυτά να έχουν καταβληθεί στο Δανείων και Παρακαταθηκών...γιατί ισχυρισμοί ότι τον περιμέναμε να έρθει να πληρωθεί και δεν ήρθε, δεν στέκουν σε δικαστήριο.
    Το αναφέρω αυτό, γιατί δεν έγινε καταγγελία από τον Πανιώνιο, την ίδια μέρα, αλλά για ανεξήγητο λόγο περιμένουν(να μην εμφανισθεί το Σάββατο και)να την κάνουν τη Δευτέρα.
    Θα προέκυπτε τέτοιος λόγος(καταγγελία τη Δευτέρα), αν απλώς είχε εξαφανισθεί και θέλανε να κατοχυρώσουν τη θέση τους, με την μη παρουσία του, στο σαββατιάτικο παιχνίδι.
    Ομως από τη στιγμή που εστάλη στην ΕΟΚ, αίτημα για αποστολή του letter of clearance, είναι αυταπόδεικτο το γεγονός ότι έχει υπογράψει με άλλη ομάδα συμβόλαιο, αφού πρέπει να κατατεθεί συμβόλαιο για να ζητηθεί το εν λόγο ντοκουμέντο.
    Αρα αυταπόδεικτη και η αιτιολόγηση καταγγελίας της σύμβασης με τον αθλητή, από πλευράς Πανιωνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι σχετικό..έπαιξε σε κανάν αγώνα;Καλά καλά,δεν τον είδαμε!

    υ.γ.πάντως ωραία ομάδα η Φουενλαμπράδα (να' ναι καλά το ΣΠΟΡ+)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails