Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Στον ΣΚΑΪ για ένα χρόνο ο Πανιώνιος, παίρνει σειρά ο Κολοσσός;

Νέα δεδομένα και –για μία ακόμη φορά- μπόλικο παρασκήνιο έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες όσον αφορά στον τηλεοπτικό τοπίο. Μετά τη συμφωνία του Πανιώνιου με τον ΣΚΑΪ σειρά παίρνει ο Κολοσσός Ρόδου και ίσως και τα Τρίκαλα τη στιγμή που ο ΕΣΑΚΕ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για τις ομάδες που έχουν απομείνει με την ΕΡΤ η οποία από την πλευρά της συνεχίζει τις ήξεις-αφίξεις. Τι γίνεται με τους «αιώνιους».


Ο Πανιώνιος λοιπόν έγινε η 5η ομάδα της Α1 που βρήκε τηλεοπτικό συμβόλαιο αφού ήδη υπογράφηκε προσύμφωνο συνεργασίας με το κανάλι του Φαλήρου να παίρνει τα δικαιώματα της ομάδας της Νέας Σμύρνης για ένα χρόνο έναντι του ποσού των 200.000 ευρώ. Ποσό χαμηλότερο από αυτό που προ μηνός έδινε η NOVA στον Πανιώνιο και το οποίο όμως είχε απορριφθεί αφού οι παράγοντες της ομάδας πίστευαν εσφαλμένα ότι θα έβρισκαν περισσότερα χρήματα αλλού. Να σημειωθεί ότι κάποιους από τους αγώνες του Πανιώνιου θα τους μεταδίδει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV που βρίσκεται μέσα στο πακέτο της συμφωνίας από τους διαφημιστές που έχουν αναλάβει τα δικαιώματα.

Σειρά παίρνει πλέον ο Κολοσσός Ρόδου που βρίσκεται σε συζητήσεις επίσης με τον ΣΚΑΪ που έχει ως εναλλακτική την ομάδα των Τρικάλων.

Οσον αφορά τις ομάδες που δεν έχουν –ακόμα- συμβόλαιο, δηλαδή Ολύμπια Λάρισας, Ηλυσιακός, Καβάλα, Τρίκαλα, Περιστέρι και Κολοσσός ο ΕΣΑΚΕ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ η οποία ζήτησε από τη Λίγκα να «πληρώνει» κάθε ματς που θα μεταδίδει προς 3.000 ευρώ, πρόταση όμως η οποία στη συνέχεια αποσύρθηκε αφού ο ΕΣΑΚΕ προ μηνός είχε προτείνει στην κρατική τηλεόραση να μεταδίδει δωρεάν τους αγώνες μέχρι να υπογραφεί επίσημη συμφωνία. Το τοπίο παραμένει θολό, οι διοικήσεις των ομάδων που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη «βράζουν» αφού δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Πανελλήνιος παραμένουν στον αέρα αφού ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για την απεμπλοκή του ΑΝΤ-1 από το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρυσι μαζί τους. Ο ΣΚΑΪ μαζί με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV που έχουν κάνει συγκεκριμένη πρόταση δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει με ΑΝΤ-1 και διαφημιστές αφού η υπόθεση του συμβολαίου των «αιώνιων» με τον ΑΝΤ-1 είναι αρκετά μπλεγμένη.

1 σχόλιο:

  1. Όταν γράφεις ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV,πρέπει να εξηγείς πως αποτελεί παρακλάδι του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ!!!
    Εκτός κι αν ο Φιλέρης αποτελεί ¨χορηγό¨του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails