Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Πάει και ο Νοτσιόνι...

Το φετινό τελικά, απλά δεν... υπάρχει με τις απουσίες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Λιγότερο από 48 ώρες πριν το τζάμπολ και μία ακόμη ηχηρότατη απουσία ήρθε να προστεθεί στις... δεκάδες. Πρόκειται για τον Αντρες Νοτσιόνι, τον Αργεντίνο φόργουορντ ο οποίος ειδοποιήθηκε από τη νέα του ομάδα στο ΝΒΑ, τους Φιλαντέλφια Σίξερς (στους οποίους πήγε με ανταλλαγή από το Σακραμέντο) ότι δεν μπορεί να αγωνισθεί στη διοργάνωση αφού τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στον πρόσφατο τραυματισμό του αφήνουν πολύ μεγάλο περιθώριο υποτροπής και έτσι τον υποχρέωσαν να αποσυρθεί!
"Μου κατέστρεψαν το όνειρο" ήταν η μόνη κουβέντα που μπόρεσε να πει ο Νοτσιόνι στο άκουσμα της άσχημης είδησης από τις ΗΠΑ που αφήνει την Αργεντινή δίχως έναν πενταδάτο παίκτη, έναν παίκτη που θα μπορούσε να είναι και ηγέτης της μαζί με τον Σκόλα και τον Ντελφίνο. Τη θέση του Νοτσιόνι θα πάρει ο Μάρκος Μάτα ο οποίος και θα φτάσει στην Τουρκία αύριο Παρασκευή. Ο τραυματισμός του Νοτσιόνι φυσικά και αλλάζει τα δεδομένα για την Εθνική Αργεντινής που δεν θα έχει ως γνωστόν και τον Μανού Τζινόμπιλι ενώ έχασε στην προετοιμασία δύο χρυσές εφεδρίες τους Καντέρο και Φιγκερόα.

2 σχόλια:

  1. Sorry alla tha mou epitrepseis: G@%&*%^mo to NBA!!! Diladi mono aftoi iparhoun; Entaxei, den zitao apo ton Nocioni na kanei antartiko stous Sixers (mallon ton evgalan apo tin diskoli thesi kai fainontai aftoi oi kakoi), alla den tha eprepe na iparhei kapoia simfonia FIBA-NBA pou na ta rithmizei afta; Einai dinaton na ehei dilothei roster kai na allazei epeidi i omada tou paihti leei alla; Xeneronoume prin kan xekinisei to Pagkosmio. I FIBA na koitaxei ti tha kanei me to kalentari tis pou einai apistefta epivarintiko (alla ti leo, edo epanefere to pro-Olympiako) kai to NBA na katalavei oti i dimofilia pou kerdizei pagkosmios den ofeiletai se lamogia typou Vougiasits alla se patriotes typou Manu, Dirk, Parker klp.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεύθερα, ελεύθερα, μη μασάς...
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως το πράγμα βρωμούσε... Οταν τραυματιστηκε ο Νοτσιονι, αρχές Αυγουστου έπεσαν με τα μούτρα να τον κάνουν καλά. Ειχαν πει 10 μέρες, τελικά έκανε 15 αλλά καλά δεν έγινε παρά τα γιατροσόφια. Οσο για τους Σίξερς (και τους κάθε Σίξερς) έχουν κάθε δικαίωμα να "προστατέψουν" το περιουσιακό τους στοιχείο. Μη κοιτάς που στο Ελλαδιστάν ο καθένας κάτι ότι θέλει. Οι Σιξερς έπραξαν όπως έπρεπε να πράξει καθε σοβαρή ομάδα. Η μοναδική μου ένσταση (και μάλιστα μεγάλη και φωναχτή) είναι όσον αφορά την ώρα και τη στιγμή. Συμφωνω ότι 48 ωρες πριν το τζάμπολ το θυμήθηκαν; Ο Νοτσιόνι είχε επιστρέψει στη δράση από τις 18 Αυγουστου... Οσο για τα περι επιβάρυνσης των παικτων κλπ, μη τα ξαναλέμε. Απλά, δεν αντέχεται αυτό κάθε χρόνο για όσους παιζουν στις μεγαλες διοργανωσεις. Και αν κανουν να πουν οτι δεν παιζουν, τους βαζουμε στον τοίχο και τους λιθοβολούμε δίχως να σκεφτούμε. Και μην ακούσω περί "πληρώνονται για να παίζουν". Δεν είναι χιμπατζηδες και ελέφαντες σε τσίρκο, άνθρωποι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails